Головна Новини Спорт інші види спорту Український спортсмен підіграв російській пропаганді (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Український спортсмен підіграв російській пропаганді (ФОТО)

Український гросмейстер Кузубов проігнорував рекомендації федерації

2 листопада 2023, 18:25
Поділіться публікацією:

Український чемпіон з шахів Юрій Кузубов потис руку гросмейстеру з Росії Владиславу Артем’єву під час турніру на острові Мен, що у Великобританії. Незадовго до того Федерація шахів України рекомендувала українцям не тиснути руки представникам РФ на змаганнях.

Український спортсмен підіграв російській пропаганді (ФОТО)

Юрій Кузубов (фото з відкритих джерел)

Стало відомо, що  Кузубов потис руку росіянину Артем’єву перед початком та після закінчення партії 7-го туру турніру Grand Swiss.  В результаті українець, що грав білими, переміг з Росії.

Але вчинок Юрія Кузубова відразу використала у своїх цілях кремлівська пропаганда. Російські ЗМІ відразу розтиражували це, а росіяни із захопленням сприйняли вчинок українця.

Український спортсмен підіграв російській пропаганді (ФОТО) - фото 2
Український спортсмен підіграв російській пропаганді (ФОТО) - фото 3

Відомо, що Юрій Кузубов народився в Сичовці, що Смоленській області РФ. Потім з дитинства майбутній шахіст жив у Краматорську на Донбасі. 27 травня 2023 року Кузубов потрапив до переліку осіб, які не повернулися до України. Він порушив взяті на себе зобов’язання щодо термінів повернення на територію України після закінчення міжнародного турніру.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в УЄФА заступилися за ПутінаСпілка європейських футбольних асоціацій (УЄФА) прийняла рішення покарати Федерацію футболу Литви (LFF) за антипутінські кричалки. За інформацією, яка з'явилася на офіційному сайті литовської федерації, організація отримала штраф у розмірі 10 тисяч євро. Футбольним функціонерам не сподобалася пісня фанатів у грі проти Сербії (1:3) у рамках кваліфікації Євро-2024 з футболу. Матч відбувся ще у вересні. 

Повідомляється, що Федерація футболу Литви подасть апеляцію на рішення УЄФА про штраф. Дізнавшись про таке рішення УЄФА, не стали мовчати і самі футболісти. Про дивне рішення УЄФА висловився один із лідерів збірної Литви Юстас Ласіцкас.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини