Головна Новини Спорт інші види спорту Вагітна на восьмому місяці спортсменка виграла турнір
commentss НОВИНИ Всі новини

Вагітна на восьмому місяці спортсменка виграла турнір

Багато підтримали сміливу спортсменку, але знайшлися і ті, хто засудив її вчинок

19 квітня 2021, 22:33
Поділіться публікацією:

26-річна Аминат Айдріс стала переможницею турніру з тхеквондо, що проходив в рамках щорічного Національного спортивного фестивалю в Нігерії, повідомляє ESPN.

Вагітна на восьмому місяці спортсменка виграла турнір

Аминат Айдріс (фото з відкритих джерел)

Дівчина взяла участь у змаганнях, перебуваючи на восьмому місяці вагітності. Аминат не виявилося рівних в категорії кумсе — наборі рухів з виконанням різних дій руками і ногами проти уявного суперника.

Багато підтримали сміливу спортсменку, але знайшлися і ті, хто засудив її вчинок.

"Я не медійна персона. Не люблю шум і не люблю увагу, тому що я дуже сором'язлива. Я просто хотіла весело провести час, беручи участь в цьому турнірі. Мною рухало пристрасть. Пристрасть до тхеквондо. Увага, яке послідувало за цим, було для мене сюрпризом", — розповіла Айдріс.

Нагадаємо, 11 квітня в США пройшов вечір боксу, одним з головних боїв якого став поєдинок між росіянином Максимом Власовим (45 перемог, 26 з них — нокаутом, 4 поразки) і американцем Джо Смітом-молодшим (27 перемог, 21 з них — нокаутом, 3 поразки). Одним з найбільш уважних глядачів поєдинку був український боксер Олександр Гвоздик, який оголосив про завершення кар'єри після поразки від Артура Бетербієва в об'єднавчому бою в жовтні 2019 року.

Як повідомляли раніше на 67-му році життя перестало битися серце легендарного американського боксера, колишнього чемпіона світу в середній вазі Марвіна Хаглера. Відомо, що спортсмен помер в американському штаті Нью-Гемпшир, але точна причина його смерті поки не встановлена. 13 березня Марвін був доставлений до медичного закладу з-за проблем з диханням і болем у грудях, а через чотири години родичам боксера повідомили трагічну новину.






 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: ESPN
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини