Головна Новини Спорт інші види спорту В українській баскетбольній Суперлізі сталася сенсація
commentss НОВИНИ Всі новини

В українській баскетбольній Суперлізі сталася сенсація

"Дніпро" обіграв "Кривбас", а "Миколаїв" - "Харківських Соколів"

20 січня 2022, 22:00
Поділіться публікацією:

У четвер, 20 січня, відбулися два матчі баскетбольної Суперліги. Як передає informator.ua, у Кривому Розі місцевий "Кривбас" приймав на своєму майданчику "Дніпро". Гості відкрили рахунок у матчі, але кидок із середньої дистанції Поповича та трьохочковий Латковича вивели "Кривбас" уперед. Але лідерство команди господарів тривало недовго. "Дніпро" повів 6, проте під кінець сьомої хвилини рахунок став рівним — 14:14. Перша чверть завершилася з перевагою гостей у шість очок. А друга – з 11-ї.

В українській баскетбольній Суперлізі сталася сенсація

Українська баскетбольна Суперліга - фото із donttakefake.com

Після перерви криворіжці спробували швидко відігратися, про що свідчить ривок 6:0 з першої хвилини. Але "Дніпро" швидко схаменувся і не дав "Кривбасу" розвинути успіх.

Гості продовжували тримати суперника на відстані, відповідаючи на атаки господарів набраними очками. Перед заключною чвертю "Кривбас" поступався 51:57. "Дніпро" збільшив, відрив до одинадцяти балів, а потім Зотов додав ще три очки у скарбничку дніпровського клубу. Гості міцно тримали нитки гри у своїх руках та завершили поєдинок перемогою, незважаючи на всі зусилля "Кривбасу" врятувати матч.

"Кривбас" — "Дніпро" 82:87 (16:22, 17:22, 18:13, 31:30).

У Миколаєві місцевий БК приймав на своєму майданчику "Харківських Соколів". Господарі з перших секунд кинулися вперед і приголомшили гостей своїм натиском. "Миколаїв" повів у рахунку 13:0. Перше очко "Харківські Соколи" набрали лише на 5-й хвилині зустрічі. У другій половині першої чверті господарі стали втрачати перевагу, але виграли стартовий відрізок матчу 23:15. У другій десятихвилинці гості продовжили скорочувати різницю в рахунку, поступово підібравшись до "Миколаєва" впритул. За хвилину до перерви гості зрівняли рахунок, але перша половина матчу все ж таки завершилася на користь "Миколаєва" — 35:34.

Після перерви господарі швидко збільшили відрив до восьми очок. "Харківські Соколи" знову кинулися в погоню і після триочкового кидка Сімонса вийшли вперед. А перед заключною десятихвилинкою у матчі зберігався паритет – 49:49. Незабаром гості повели 7. "Миколаїв" не склав зброю, відіграв 6 очок, а потім зрівняв рахунок. Господарі продовжили успішно діяти під щитом суперника та відірвалися від харків'ян на вісім очок. У результаті "Миколаїв" утримав переможний результат, перервавши серію їх одинадцяти поразок поспіль.

"Миколаїв" — "Харківські Соколи" 71:63 (23:15, 12:19, 14:15, 22:14).

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв, що збірна України вперше буде представлена в цікавому виді спорту на зимовій Олімпіаді-2022.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини