Головна Новини Спорт інші види спорту В Англії зустрілися найкращі більярдисти з різних куточків світу
commentss НОВИНИ Всі новини

В Англії зустрілися найкращі більярдисти з різних куточків світу

Вже визначились майбутні чвертьфіналісти

11 лютого 2022, 22:35
Поділіться публікацією:

В англійському Вулверхемптоні продовжується Players Championship, десятий рейтинговий турнір сезону з більярду. У ньому беруть участь 16 найкращих гравців річного рейтингу.

В Англії зустрілися найкращі більярдисти з різних куточків світу

Більярд - фото із відкритих джерел

Як повідомляє Спорт юа, цього року на турнірі дебютували одразу два учасники – Чжао Сіньтун та Хоссейн Вафаей. Вони обидва вилетіли вже у першому раунді. Чинним володарем титулу був Джон Хіггінс, але він зупинився на стадії чвертьфіналу.

Призовий фонд турніру – 385 тисяч фунтів. З них переможець отримає 125, а фіналіст – 50 тис. Матчі 1/8-1/2 фіналу проводять у форматі до 6 перемог, фінал зіграють до 10 виграних партій.

У 1/8 фіналу особливих несподіванок не сталося, а ось чвертьфінали видалися бойовими.

Рікі Уолден програвав Марку Вільямсу з рахунком 1:4, причому валлієць на той момент оформив три сенчурі. Проте потім Уолден показав серійність – 3 півсотні та 1 сотовий брейк дозволили йому здобути перемогу – 6:2.

Янь Бінтао теж грав серійно, проте 3 сенчурі та дві півсотні серії не допомогли йому в матчі проти Баррі Хокінса. Той, до речі, теж зробив 4 брейки "70" і сенчурі – і переміг.

Ніл Робертсон виграв вчетверте в останніх п'яти зустрічах з Ронні О'Салліваном. Хоча загалом у їхній суперечці попереду Ронні – 11:8. Австралієць показав вражаючу точність (91%), але особливо йому вдавалися дальні удари – 13 із 16 (у англійця 5 із 8). Ніл у стартових п'яти фреймах оформив 4 півсотні серії, що дозволило йому вирватися вперед – 4:1. Ронні відповів своїми двома великими брейками – 4:3. Проте дві наступні партії залишилися за Робертсоном – 6:3.

А четвертим півфіналістом став ще один Робертсон Джіммі. Він вибив чинного переможця турніру, Джона Хіггінса. Що цікаво, перші 9 кадрів завершувалися великими серіями. 5 було на рахунку Джиммі, 4 – Джона. А десяту партію виграв Робертсон і вийшов у півфінал.

1/4 фіналу (10-11 лютого):

Баррі Хокінс – Янь Бінтао – 6:5

Рікі Волден – Марк Вільямс – 6:5

Ронні О'Салліван – Ніл Робертсон – 3:6

Джон Хіггінс – Джіммі Робертсон – 4:6

1/2 фіналу (11-12 лютого):

Баррі Хокінс – Рікі Уолден

Ніл Робертсон – Джіммі Робертсон

Інформаційний портал "Коментарі" вже повідомляв, що 11-річна акробатка з Подольська здивувала весь світ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Теги:
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини