Головна Новини Спорт інші види спорту 11-річна акробатка із Подольська здивувала весь світ
commentss НОВИНИ Всі новини

11-річна акробатка із Подольська здивувала весь світ

Дівчинка здобула дуже важливу нагороду для циркових артистів

11 лютого 2022, 19:55
Поділіться публікацією:

11-річна акробатка з Подільська (Одеська область) Софія Тепла встановила у Мілані світовий рекорд у номінації "Мінімальний час подолання дистанції 20 метрів contortion roll".

11-річна акробатка із Подольська здивувала весь світ

Софія Тепла - фото Марини Теплої

Про це повідомляє Одеса news, посилаючись на сторінку у Facebook керівника національного реєстру рекордів України Лани Вітрової.

"Юна акробатка Софія Тепла з м.Подільськ Одеської області отримала Сертифікат Книги рекордів Гіннеса — вона подолала дистанцію 20 метрів contortion roll за — 10.49 сек!", — зазначила Вєтрова.

За словами керівника, юна Софійка стала єдиною, хто з України, котра отримала шанс виступити на всесвітньо відомому шоу рекордів "Lo Show Dei Record" у Мілані.

Лана Вєтрова привітала юну рекордсменку із приєднанням до когорти світових рекордсменів.

У свою чергу мама 11-річної дівчинки, яка є ще й керівником студії танцю та циркового мистецтва "Грація" у Подільську Марина Тепла, наголосила, що для циркових артистів ця важлива нагорода.

"Рада, що тут, у Мілані, всі були в захваті від того, які в Україні талановиті діти. І було дуже багато сказано хороших слів про нашу країну. Рада, що вона змогла вписати своє ім'я в історію Світових рекордсменів. Хоч і рекорд Гіннеса — Не був основною метою для Софії. Її туди запросили самі організатори, вони бачили її виступи на фестивалях, і вони ж запропонували номінацію рекорду", — резюмувала Марина.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" розповідав про те, як київські футболісти зробили переможний камбек за вихід до 1/8 фіналу Юнацької Ліги УЄФА.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини