Головна Новини Спорт інші види спорту Український спортсмен став найсильнішим чоловіком у Європі
commentss НОВИНИ Всі новини

Український спортсмен став найсильнішим чоловіком у Європі

Українець здобув перемогу на Європейському стронгменівському форумі

3 квітня 2022, 10:20
Поділіться публікацією:

Український спортсмен став найсильнішим чоловіком у Європі

Олексій Новиков, фото Фейсбук

Почесний титул "Найсильніший чоловік Європи -2022" здобув громадянин України Олексій Новиков. Спортсмен виступив на змаганнях серед стронгменів у Лідсі, що знаходиться у Великобританії. Про це повідомляє прес-служба Міністерства молоді та спорту.

Відомо, що за цей титул боролися у фіналі шотландець, грузин та українець. Олексію Новикову вдалося набрати 52 очки в заліковому підсумку.

Олексій здобув перемогу в двох з п’яти вправ турніру. В заключній дисципліні — Castle Stones, українець за 20,44 секунди заклав на платформу 5 куль вагою від 120 до 200 кілограмів.

Два роки тому Олексій виборов титул World Strongest Man — "Найсильнішої людини світу".

Друге місце з 48 балами посів шотландець Люк Столтман, третє – з 38,5 балами в грузина Костянтина Джанашії. Український спортсмен Павло Кордіяка посів четверте місце із загальною сумою балів 37 очок.

Під час проведення Європейського стронгменівського форуму на трибунах майоріли українські прапори. Глядачі гучно підтримали українських атлетів.

Як повідомляв портал, українки показали гарні результати на чемпіонаті Європи. З 28 березня до 3 квітня в Будапешті триває чемпіонат Європи з вільної боротьби. На змаганнях виступають й українські спортсмени. За результатами поєдинків 31 березня наші спортсменки здобули перші медалі континентальної першості.

Також ми писали, що Олександр Усик повідомив про своє рішення боксувати з британцем Ентоні Джошуа. Про це чемпіон з боксу повідомив у соціальній мережі. Спортсмен пояснив, чому вирішив поїхати за кордон й змагатися з суперником-британцем за боксерські титули. Раніше боксер повідомляв, що пішов до лав територіальної оборони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини