Головна Новини Спорт футбол В УЄФА заступилися за Путіна: за що оштрафували Литву
commentss НОВИНИ Всі новини

В УЄФА заступилися за Путіна: за що оштрафували Литву

УЄФА оштрафував Литву за антипутинські кричалки вболівальників, але у збірній вже дали потужну відповідь

21 жовтня 2023, 16:20
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", Спілка європейських футбольних асоціацій (УЄФА) прийняла рішення покарати Федерацію футболу Литви (LFF) за антипутінські кричалки. За інформацією, яка з'явилася на офіційному сайті литовської федерації, організація отримала штраф у розмірі 10 тисяч євро. Футбольним функціонерам не сподобалася пісня фанатів у грі проти Сербії (1:3) у рамках кваліфікації Євро-2024 з футболу. Матч відбувся ще у вересні.

В УЄФА заступилися за Путіна: за що оштрафували Литву

Збірна Литви з футболу

Повідомляється, що Федерація футболу Литви подасть апеляцію на рішення УЄФА про штраф.

Дізнавшись про таке рішення УЄФА, не стали мовчати і самі футболісти. Про дивне рішення УЄФА висловився один із лідерів збірної Литви Юстас Ласіцкас. У своєму Instagram футболіст виклав пост, в якому закликав уболівальників команди не звертати уваги на штраф та продовжувати "добру справу".                

"Продовжуйте повторювати, ми заплатимо штрафи нашими бонусами, якщо доведеться. Я не можу говорити за всіх, але думаю, що було б не соромно віддати свої бонуси на добру справу", — зазначив Ласіцкас.

Варто зазначити, кричалки "путін — х**ло" вперше пролунали в Харкові. Вона стала реакцією харківських уболівальників на анексію Росією Криму у 2014 році. З того часу ця кричалка стала справжнім хітом та популярною кричалкою серед уболівальників у всьому світі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна в Україні: чому російський диктатор Володимир Путін благає про переговори – з чим пов'язані нові погрози Росії? Експерти детально проаналізували ситуацію в інтерв'ю ексклюзивному нашому виданню.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.lff.lt/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Володимир

22 жовтня 2023, 00:35

Сайт ДКП: https://cyberpolice.gov.ua/news/kiberpolicziya-spilno-z-inozemnymy-kolegamy-zneshkodyla-transnaczionalne-xakerske-ugrupovannya-8508/ СайтНПУ: https://www.npu.gov.ua/news/kiberpolitsiia-spilno-z-inozemnymy-kolehamy-zneshkodyla-transnatsionalne-khakerske-uhrupovannia Телеграм: https://t.me/CyberpolUA/1880


Новини