Головна Новини Спорт інші види спорту Український клуб зіграв черговий матч у Лізі чемпіонів з волейболу: відомий результат
commentss НОВИНИ Всі новини

Український клуб зіграв черговий матч у Лізі чемпіонів з волейболу: відомий результат

У турнірній таблиці "Прометей" йде з одним балом

3 лютого 2022, 20:55
Поділіться публікацією:

У четвер, 3 лютого, у Стамбулі відбувся черговий матч групового раунду Ліги чемпіонів з волейболу серед жінок. Чинні чемпіонки України волейболістки "Прометея" зустрічалися з російським клубом "Локомотив" із Калінінграда. Як повідомляє sport.ua, ці суперниці вже грали у нинішньому турнірі групи А у Мінську у першому турі, і тоді успіх був на боці росіянок 3:0.

Український клуб зіграв черговий матч у Лізі чемпіонів з волейболу: відомий результат

"Прометей" - "Локомотив" - фото із СEV

Українські волейболістки впевнено розпочали стартову партію та вели у рахунку 10:7. Але далі росіянки зуміли вирівняти гру. Обидві команди не хотіли поступатися один одному та рахунок дійшов до 17:17. А потім кінцівку найкраще зіграли волейболістки "Локомотива". Вони заграли потужніше і як наслідок – 18.25 на користь українських суперниць.

У другому сеті "Прометей" був ближчий до успіху, ніж його суперник. Перевага українок сягала шести очок. Але міцніші нерви виявилися у росіянок. Як результат – 27:25 на користь "Локомотиву".

А ось третя партія лишилася за українками. За рахунку 17:17 вони змогли переламати хід у мережі та довести його до перемоги – 25:19.

На жаль, для "Прометея" це була остання перемога у зустрічі. Спортсменки програли четверту партію – 21:25. Таким чином, українські волейболістки поступилися росіянкам із загальним рахунком 1:3.

На жаль, для вболівальників "Прометея" ця поразка стала п'ятою поспіль у Лізі чемпіонів.

Склад "Прометея": Кітіпова (набрала 1 очко), Анае (8 очок), Мелюшкіна (7 очок), Казанова (27 очок), Анісова (6 очок), Димитрова (8 очок), Тодорова (ліберо) – стартовий. На заміну виходили: Харчинська (0 очок), Дудник (4 очки), Гейко (0 очок).

Ліга чемпіонів з волейболу. Жінки. Сезон 2021-2022 років.

Група А. П'ятий тур

Стамбул, Турція). 3 лютого

"Прометей" (Дніпропетровська область, Україна) — "Локомотив" (Калінінград, Росія)

1:3 (18:25, 25:27, 25:19, 21:25)

Напередодні у цій же групі польський "Девелопрес" виграв у гостях у німецького "Дрезднера" 3:0.

Після 5 турів турнірна таблиця групи А виглядає наступним чином: На першому місці "Девелопрес" (13 балів), "Локомотив" (10 балів), "Дрезднер" (6 балів) та "Прометей" (1 бал).

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв, хто увійшов до ТОП-10 трансферів європейського футболу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини