Головна Новини Спорт інші види спорту Українські ветерани посилено готуються до Invictus Games
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські ветерани посилено готуються до Invictus Games

У квітні наступного року в Гаазі відбудуться "Ігри Нескорених"

2 грудня 2021, 21:45
Поділіться публікацією:

У вівторок, 2 грудня, на території Олімпійського центру "Конча Заспа" збірна України з Invictums Games ("Ігри Нескорених") провела відкрите тренування. Як повідомляє kyiinfo.com.ua запрошенні на тренування мали змогу не тільки поспілкуватися з тренерами та членами команди, а також потренуватися разом з ними. Самі учасники збірної – ветерани війни на сході України. Мужні воїни продемонстрували процес підготовки до міжнародних змагань Invictus Games.

Українські ветерани посилено готуються до Invictus Games

Учасники збірної України - фото kyiinfo.com.ua

Навчально-тренувальний збір розпочався 20 листопада і триває до 3 грудня. Українські ветерани готуються до виступів у 7 видах спорту: легка атлетика, паверліфтинг, веслування на тренажерах, велоспорт, плавання, баскетбол на візках та стрільба з лука.

Раніше, "Ігри Нескорених" були двічі перенесенні через пандемію у 2020 та 2021 роках. На думку головного тренера Сергія Конюшока, це дало ще більше часу на підготовку та формування міцної команди. До змагань українська збірна підійде в оптимальній спортивній формі.

Нагадаємо, Invictus Games відбудуться в квітні наступного року, в нідерландському місті Гаага. Збірна України представлена учасниками з усіх регіонів держави. Середній вік ветеранів – 35 років, а наймолодшому учаснику – 25 років.

"Ігри Нескорених" проводяться раз на два роки Фондом Ігор Нескорених у різних країнах світу за участю 20 націй.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" розповідав, що збірна України дізналася своїх суперників раунду плей-офф на ЧС-2022. Також "Коментарі" повідомляли, скількигрошей у середньому заробляє футболіст в українській ПФЛ. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини