Головна Новини Спорт інші види спорту Українські рятувальники здобули перемогу на чемпіонаті світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські рятувальники здобули перемогу на чемпіонаті світу

Чемпіонат світу проходив в США, в штаті Флорида

8 листопада 2021, 18:40
Поділіться публікацією:

Двоє українців, що працюють рятувальниками показали чудові результати на міжнародних змаганнях — на чемпіонаті світу у Флориді. Про це повідомили в прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Українські рятувальники здобули перемогу на чемпіонаті світу

Переможці у дисципліні "Тандем", фото Facebook

Відомо, що українці показали кращий час, коли виконували вправи в дисципліні "Тандем". Таким чином Олександр Баран та Володимир Дудка здобули найбільшу суму балів та посіли почесне призове перше місце на чемпіонаті. Тож тепер українці мають звання чемпіонів світу.

Переможців нагородили золотими медалями. Чоловіки стали першими європейцями на п'єдесталі найсильніших за останні 30 років. Українці стали першими представниками європейської країни, що перемогли в цій дисципліні. Зазначається, що вони довго тренувалися, щоб отримати такий результат.

"Тепер ми з упевненістю можемо говорити, Україна — найсильніша нація на планеті і це факт! Вітаємо, ви наша гордість, з нетерпінням чекаємо на повернення додому! Рідні, близькі та колеги чекають на вас, аби разом відсвяткувати цю визначну подію", — йдеться в повідомленні.

Як повідомляв портал "Коментарі", 19-річний український спортсмен став чемпіоном світу з боксу у ваговій категорії до 71 кг. Це перше і єдине золото України з чемпіонату світу-2021. Представник Одеської області зміг впевнено побороти усіх своїх суперників та стати кращим серед іноземних спортсменів в своїй ваговій категорії. А от на чемпіонаті світу з вільної боротьби (молодь до 23 років) троє дівчат та один чоловік посіли призові перші місця: Мухаммед Алієв, Аліна Грушина, Анастасія Лавренчук,  Анастасія Алпєєва.

Українські рятувальники здобули перемогу на чемпіонаті світу - фото 2
Українські рятувальники здобули перемогу на чемпіонаті світу - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини