Головна Новини Спорт бокс 19-річний український спортсмен став чемпіоном світу з боксу
commentss НОВИНИ Всі новини

19-річний український спортсмен став чемпіоном світу з боксу

Юрій Захарєєв приніс Україні єдину медаль на ЧС-2021

6 листопада 2021, 22:50
Поділіться публікацією:

Наш співвітчизник Юрій Захарєєв  виборов золоту медаль  під час чемпіонського поєдинку з боксу-2021 в Бєлграді  і здобув звання чемпіона світу у ваговій категорії до 71 кг. Про це пише УНІАН.

19-річний український спортсмен став чемпіоном світу з боксу

Юрій Захарєєв - чемпіон світу (фото ФБУ)

 Його суперником і претендентом на чемпіонське звання був росіянин Вадим Мусаєв, який представляв Федерацію боксу Росії. Наш боксер отримав перемогу за одноголосним рішенням суддів поєдинку: 29:28, 30:27, 30:27, 30:27, 30:27.

Боксер, який представляв нашу країну  на такому поважному турнірі, ще раніше переміг таких своїх сильних суперників, як  Махмуд Саїд з Сомалі, Мохаммед Акбар з Великобританії, Юбу Сіссоко  з Іспанії. У півфінальному поєдинку він здобув перемогу над представником Азербайджану   Сарханом Алієвим.

 Це — одне золото, яке завоював для своєї країни молодий боксер на чемпіонаті світу-2021. На жаль, представники інших вагових категорій  не змогли пробитись далі 1/8 фіналу.

 Молодий чемпіон світу з боксу народився в Одеській області. До цієї вагомої перемоги світового рівня він  сім разів виборював звання чемпіона нашої країни.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, хто є найбагатшим спортсменом усіх часівАмериканський баскетболіст, колишній гравець спортивної ліги НБА, Майкл Джордан очолив рейтинг найбагатших спортсменів, складений виданням Sportico. Портал оцінив доходи Джордана у 2,62 мільярда доларів. Друге місце посів відомий гравець у гольф Тайгер Вудс, який заробив 2,1 мільярда. Трійку лідерів із доходом 1,5 мільярда доларів замкнув гольфіст Арнольд Палмер. Зазначається, що оцінки доходів Sportico базуються на інформації від інсайдерів галузі, дослідженнях самого порталу, а також оцінках таких ЗМІ, як Forbes та інших.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини