Головна Новини Спорт інші види спорту Українська тенісистка вийде заміж за російського спортсмена
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська тенісистка вийде заміж за російського спортсмена

Катаріна Завацька та Ален Авідзба вже довгий час разом

25 грудня 2023, 23:20
Поділіться публікацією:

Відома  в Україні  тенісистка Катаріна Завацька (WTA 173)  повідомила про заручини з  тенісистом  з РФ Аленом Авідзбою.  Перед цим  одна з  кращих  українських тенісисток  святкувала одруження на острові  Кіпр.

Українська тенісистка вийде заміж за російського спортсмена

Катаріна Завацька та Ален Авідзба (фото з відкритих джерел)

Цю важливу  інформацію   українська спортсменка сповістила  своїм підписникам в  соціальних мережах.  Катаріна  оприлюднила невелике  відео, присвячене  цій події.

При цьому, 23-річний Ален оголосив про свій намір одружитись   23-річній українці 27 листопада 2023 року, коли  вони проводили  відпочинок  на Мальдівах. Катаріна сказала "Так" своєму обранцю, з яким зустрічалась  понад 6 років.

Важливо, що Ален  Авідзба не засуджує  російську агресію проти України, хоч і робив заклик до миру в усьому світі  під час повномасштабної  війни  РФ  в Україну.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що український спортсмен підіграв російській пропаганді. Український чемпіон з шахів Юрій Кузубов потис руку гросмейстеру з Росії Владиславу Артем’єву під час турніру на острові Мен, що у Великобританії. Незадовго до того Федерація шахів України рекомендувала українцям не тиснути руки представникам РФ на змаганнях. 

Стало відомо, що  Кузубов потис руку росіянину Артем’єву перед початком та після закінчення партії 7-го туру турніру Grand Swiss.  В результаті українець, що грав білими, переміг з Росії. Але вчинок Юрія Кузубова відразу використала у своїх цілях кремлівська пропаганда. Російські ЗМІ відразу розтиражували це, а росіяни із захопленням сприйняли вчинок українця.

З дитинства майбутній шахіст жив у Краматорську на Донбасі. 27 травня 2023 року Кузубов потрапив до переліку осіб, які не повернулися до України. Він порушив взяті на себе зобов’язання щодо термінів повернення на територію України після закінчення міжнародного турніру.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини