Головна Новини Спорт інші види спорту Українська спортсменка виборола "золото": що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська спортсменка виборола "золото": що відомо

Українка Анжеліка Терлюга тренується у Франції та вже має чергову перемогу

13 квітня 2022, 09:55
Поділіться публікацією:

У Франції 30-річна українська каратистка Анжеліка Терлюга виборола першість на чемпіонаті в командних змаганнях. Про це повідомляють в прес-службі Міністерства молоді і спорту.

Українська спортсменка виборола "золото": що відомо

Фото Міністерства молоді і спорту

Анжеліка входить до складу французької команди Karate Sarcelles з 2018 року. "Золота" медаль для неї в командних змаганнях в складі французької Karate Sarcelles вже друга. Українка поділилася, що її підтримують у Франції, а населення засуджує агресію росії проти України та геноцид українців. Та й загалом спортивна спільнота у Франції на боці українців та всіляко їх співчуває нашим громадянам.

"Хочу подякувати команді та тренеру Даніілу Де Барроса. Ви дали мені можливість продовжувати підготовку та даєте такі хороші тренування. Всі французи з Україною. Мене тут дуже підтримують й всі в шоці від ситуації. Дякую Франції за велике серце. Мені потрібно продовжувати тренування, щоб підготуватися до наступного турніру в Португалії. Моє серце з родиною та Україною. Дуже чекаю коли повернуся додому", — написала спортсменка. 

На рахунку спортсменки звання чемпіонки та всього чотири "золота" в куміте, які вона виборола на Чемпіонатах Європи в 2017, 2018, 2019 роках і в 2022 році.

Нагадаємо, що одеситка Анжеліка стала срібною призеркою Олімпійських ігор 2020 року, перемігши суперниць в куміте у ваговій категорії до 55 кг. Українка має звання кращої спортсменки країни, двічі її номіновано на таку нагороду.

Як повідомляв портал, Олександр Усик створив благодійний фонд для надання гуманітарної допомоги українцям, збору амуніції для військових. Usyk Foundation – це благодійний фонд, створений для допомоги армії та українцям, які постраждали від путінської агресії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/minmolodsport
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини