Головна Новини Спорт бокс Олександр Усик створив благодійний фонд: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Олександр Усик створив благодійний фонд: що відомо

Фонд надаватиме гуманітарну допомогу переселенцям, Збройним силам, військовим

12 квітня 2022, 17:17
Поділіться публікацією:

Український спортсмен та відомий на весь світ боксер й чемпіон WBA, WBO, IBF, IBO в надважкій вазі Олександр Усик створив власний благодійний фонд, який опікуватиметься гумантарними питаннями. Про це відомо із сайту фонду "Usyk Foundation".

Олександр Усик створив благодійний фонд: що відомо

Фото ілюстративне / Pixabay

"Дорогі друзі, всім доброго дня. Моя команда та я зробили фонд, який буде допомагати людям, що залишились без житла та яким потрібна допомога. Ми будемо допомагати теробороні, воїнам ЗСУ. Всім хочу побажати здоров’я, щастя та радості. Давайте молитися і все у нас буде слава богу. До перемоги – разом", – повідомив Олександр.

На сайті фонду вказано, що Usyk Foundation – це благодійний фонд, створений для допомоги армії та українцям, які постраждали від путінської агресії.

"Наше завдання — допомагати у забезпеченні військових найнеобхіднішими речами, такими як каски, бронежилети, рації, спальники, медикаменти та багато іншого спорядження, яке ми можемо швидко закупити та доставити. Наша задача — забезпечити базові потреби людей, що постраждали під час війни. Кожна гривня, долар, євро — це підтримка для тих, хто боронить нашу землю, нашу свободу на передовій та в тилу. Саме ви, патріоти України та просто небайдужі з усіх куточків світу, допомагаєте нам здобути перемогу у цій несправедливій війні російського агресора проти українців", — йдеться в описі діяльності фонду.

Раніше ми повідомляли, що боксер виїхав з України для тренувань до бою з Джошуа. Олександр Усик поділився з чеськими журналістами CNN про те, що відновив тренування незважаючи на те, що морально йому важко налаштуватися. Гонорар він пообіцяв віддати для допомоги українцям й докласти зусиль для того, що перемогти суперника.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини