Головна Новини Спорт інші види спорту Українці вибороли медалі на Кубку світу з підводного спорту: скільки нагород отримали
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці вибороли медалі на Кубку світу з підводного спорту: скільки нагород отримали

Плавці з України показали гарні результати на міжнародних змаганнях

22 березня 2022, 11:03
Поділіться публікацією:

Українські спортсмени вибороли медалі на Кубку світу з підводного спорту. Плавці змагалися за звання кращих з 18 до 20 березня в Італії. Про це повідомляють в прес-службі Міністерства молоді і спорту.

Українці вибороли медалі на Кубку світу з підводного спорту: скільки нагород отримали

Українська команда, фото Міністерства молоді і спорту

"Золото" здобули: Ламах Софія (в категорії "юніори") — 1 місце на дистанції 50м в біластах, 1 місце на дистанції 100м в біластах, 1 місце на дистанції 200м в біластах; Колодяжний Данило (чоловіки) — 1 місце на дистанції 50м в біластах, 1 місце на дистанції 100м в біластах; Гречко Софія (жінки) — 1 місце на дистанції 200м в ластах, 1 місце на дистанції 400м в ластах, Понамарчук Алекса — 1 місце в естафеті на дистанції 4*100 м в ластах, Журавель Галина — 1 місце в естафеті на дистанції 4х100м в ластах, Воробйова Вероніка — 1 місце в естафеті на дистанції 4х100м в ластах.

"Срібло" здобули: Гречко Софія — 2 місце 100м плавання з аквалангом, Вирвич Вікторія (жінки) — 2 місце 50м в біластах, 2 місце 100м в біластах, 2 місце 200м в біластах; Пономарчук Алекса (юніори) — 2 місце на дистанції 100 м плавання з аквалангом; Захаров Олексій (чоловіки) — 2 місце на дистанції 400м в ластах.

"Бронзові" медалі здобули: Воробйова Вероніка, що виступила в категорії юніори й фінішувала третьою на дистанції в 800 метрів, та Ламах Софія, яка подолала дистанцію 400 м в біластах й посіла третє призове місце.

Повідомляється, що члени національної збірної команди України з підводного спорту – це вихованці Київської ДЮСШ "Аквалідер". Як повідомили нам в організації, Україну представляли 12 спортсменів, яких вдалося вивезти із зони бойових дій в безпечне місце на приватних автомобілях за власні кошти тренерів Яковлевих та Колодяжного.

Українські спортсмени перед змаганнями не мали змоги тренуватись протягом двох тижнів, однак їм вдалося здобути золоті медалі та показати високі результати, встановити нові рекорди України.

"Цією поїздкою хотіли стимулювати дітей продовжувати тренуватись та перемагати й показали всьому світу, що Україна не зламна, адже на Кубок Світу приїхали більше, ніж 500 спортсменів, з 21 країни", — наголосили в Київській ДЮСШ "Аквалідер".

Як повідомляв портал, юний українець став чемпіоном з картингу на WSK Super Master Series. Українець в свої 12 років отримав титул чемпіона на міжнародних перегонах WSK Super Master Series. Фінал змагань відбувся під час минулих вихідних. Українському гонщику вдалося обігнати чотирьох суперників, що виступали під нейтральним прапором.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/minmolodsport
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини