Головна Новини Спорт інші види спорту У Запоріжжі завершився перший етап серії турнірів з бразильського джиу-джитсу TMS UKRAINIAN CUP
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запоріжжі завершився перший етап серії турнірів з бразильського джиу-джитсу TMS UKRAINIAN CUP

Усього, за два дні турніру, відбулося понад двісті сутичок

25 січня 2022, 19:25
Поділіться публікацією:

23 січня у Запоріжжі у Палаці спорту "Юність" продовжилися змагання з бразильського джиу-джитсу TMS UKRAINIAN CUP. Цього дня виступали спортсмени категорії Adult (від 18 до 30 років) та Masters (старше 30).

У Запоріжжі завершився перший етап серії турнірів з бразильського джиу-джитсу TMS UKRAINIAN CUP

Джиу-джитсу - фото із Ліга TMS

Усі, хто брав участь, продемонстрували не лише високий рівень, а й хорошу підготовку. Варто відзначити Тернопільську команду UMA Academy та гостей зі Словенії – 10TH Planet Maribor. Обидві приїхали невеликими складами на турнір та змогли завоювати медалі у всіх категоріях, де були заявлені.

Найочікуванішими подіями вечора стали повернення іменитого чорного поясу Романа Непоти та зустріч Максима Недощака з Краснодара та Владислава Ярощука із Харкова. Обидва спортсмени відомі своєю небезпечною та грамотною "грою" з больовими прийомами на ноги. У цьому принциповому протистоянні гору здобув Влад, перемігши суперника з рахунком 11-0. В інтерв'ю після турніру Максим розповів, що не був повністю готовим до турніру. Також він зголосився взяти реванш у Влада в рамках суперфайту. Глядачі з великим інтересом підтримали таку ідею, багато хто сказав, що готові робити ставки. Не залишився без виклику від Недощака та Роман Непота – за словами Романа, він готовий до будь-яких суперників.

Не менш знаковою подією стало відкриття категорії для пара-атлетів на турнірах Ліги TMS. Організація стала першою в українському джиу-джитсу, хто надав людям з інвалідністю та особливостями розвитку можливість конкурувати в окремому дивізіоні. Загалом на татамі спортсмени провели 240 сутичок та розіграли між собою 60 комплектів медалей. Наступний відкритий турнір Ліги TMS відбудеться 12-13 березня у Львові.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, що у Запоріжжі стартував новий змагальний сезон з бразильського джиу-джитсу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини