Головна Новини Спорт інші види спорту У Ліги чемпіонів "Прометей" дав бій "Хапоелю"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Ліги чемпіонів "Прометей" дав бій "Хапоелю"

Український клуб зміг зрівняти рахунок у другому матчі серії плей-офф

25 січня 2022, 22:15
Поділіться публікацією:

У вівторок, 25 січня, у Запоріжжі. у рамках другого матчу серії плей-офф Ліги чемпіонів FIBA слобожанський "Прометей" в овертаймі переміг "Хапоель" з Єрусалиму з рахунком 82:79.

У Ліги чемпіонів "Прометей" дав бій "Хапоелю"

"Прометей" - "Хапоель" - фото із fbu.ua

Як повідомляє xsport.ua, після першого матчу, де "Прометей" постійно поступався ізраїльтянам, особливо у кидках через дугу, у цьому матчі команди довго йшли ніздрі у ніздрю. У перших двох чвертях жодна з команд не йшла на перерву з будь-якою перевагою.

Багато що змінилося в третій чверті, коли "Прометей" кілька разів помилився в атаці з швидкими кидками. До того ж, легіонери українського клубу часто сперечалися з арбітрами, за що каралися технічними фолами. "Хапоель" упевнено збільшив перевагу до 7.

У четвертій десятихвилинці багато йшло за планом ізраїльтян, але тривало це до останніх двох хвилин, коли гравці "Прометея" за активної підтримки публіки пішли вперед і зрівняли рахунок.

В овертаймі українська команда виглядала свіжішою та виглядала краще. "Хапоелю" вдалося зрівняти рахунок майже перед завершенням часу, але за 1 секунду до гудку Доу закинув фантастичний триочковий та вирвав перемогу.

Ліга чемпіонів. Плей-офф.

"Прометей" — "Хапоель" 82:79 (20:20, 16:16, 17:24, 22:15, 7:4) Рахунок у серії: 1:1

"Прометей": Кеннеді (20), Стефенс (13), Білан (13), Харрісон (10).

Варто зазначити, що президент "Прометея" Володимир Дубинський повідомляв, що агенти американських легіонерів просили їх покинути Україну через можливе вторгнення військ Російської Федерації.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, що в українській баскетбольній Суперлізі сталася сенсація.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини