Головна Новини Спорт інші види спорту У Кривому Розі любителі спорту стали свідками баскетбольного трилера
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кривому Розі любителі спорту стали свідками баскетбольного трилера

Господарі відігралися з -15

5 лютого 2022, 18:30
Поділіться публікацією:

У суботу, 5 лютого, в українській баскетбольній Суперлізі відбувся черговий матч регулярного чемпіонату. "Кривбас" на своєму майданчику, у Кривому Розі, приймав "Тернопіль".

У Кривому Розі любителі спорту стали свідками баскетбольного трилера

"Кривбас" - "Тернополь" - фото із ФБУ

Обидві команди, що знаходяться у нижній частині таблиці, створили справжній баскетбольний трилер. У насиченому протистоянні тернопільські спортсмени лідирували із гандикапом у п'ятнадцять балів. Але гості не змогли утримати свою перевагу. Господарі зробили неймовірний камбек та у другій половині матчу дотиснули своїх суперників 65:58. Ця перемога дозволила "Кривбасу" закріпитися на 8-му рядку турнірної таблиці Суперліги.

Найрезультативнішим та найактивнішим гравцем поєдинку став центровий господарів Владислав Коренюк. Владислав набрав 16 балів. При цьому він здійснив 9 підбирань, віддав 1 передачу і зробив 2 перехоплення. Що стосується баскетболістів "Тернопільа", то тут варто відзначити Льюїса Джонса, який набрав 13 очок, при 8 підбираннях та 2 передачах.

Варто зазначити, у таблиці "Кривбас" йде на восьмому місці, маючи 10 перемог після 26 матчів. "Тернопіль" розташувався на дев'ятому рядку з 9-ма перемогами в активі, після 28 матчів.

"Кривбас" – "Тернопіль" – 65:58 (10:24, 16:10, 17:10, 20:15)

"Кривбас": Коренюк (16 9 підбирань), Юміпіг (13 5 асистів), Бондарчук (3), Артамонов (7 8 асистів), Попович (6 6 підбирань), Фролов (0), Латкович (5) , Мотлі (5) 4 підбирання), Вукович (10)

"Тернопіль": Бояркін (12), Домаркас (5), Сандул (8 9 підбирань), Мюррі (10), Дашич (6 8 підбирань), Фурстингер (2 7 підбирань), Джонс (13 8 підбирань), Луценко (2 ).

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Миколаєві аутсайдер обіграв середняка чемпіонату.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини