Головна Новини Спорт інші види спорту У чемпіонаті української баскетбольної Суперліги відбулося принципове протистояння
commentss НОВИНИ Всі новини

У чемпіонаті української баскетбольної Суперліги відбулося принципове протистояння

Гості виявилися слабшими за господарів майданчика

2 лютого 2022, 22:00
Поділіться публікацією:

У середу, 2 лютого, у Черкасах відбувся черговий двобій української баскетбольної Суперліги. На майданчику, у Черкасах, зустрілися команди із нижньої частини турнірної таблиці чемпіонату. Як повідомляє informator.ua у принциповому протистоянні з одеситами, "Черкаські Мавпи" втратили 17 очок переваги, але все ж таки вирвали перемогу.

Рахунок у матчі відкрили гості – точний кидок на рахунку Агафонова. "Одеса" закинула ще раз, а от у "Черкаських Мавп" на стартових хвилинах в атаці спостерігався сумбур. Проте господарі змогли переламати себе, заспокоїться, взяти себе в руки та зрівняти рахунок.

Щоправда, "Мавпи" ненадовго вийшли вперед, але точний далекий кидок Лейманіса повернув лідерство команді гостей. Агресивні дії Приймака в атаці дозволили господарям вийти вперед. Черкаський клуб почав вирушати у відрив і виграв першу чверть 24:14. Другу десятихвилинку активніше розпочали гравці "Одеси", відігравши шість очок відставання. "Черкаські Мавпи" вчасно перервали ривок суперника та відновили різницю у десять балів. Гостям не вдалося внести перелом у хід гри та на перерву команди пішли за рахунок 46:31 на користь господарів майданчика.

Після того, як двобій відновився, гості поступово стали скорочувати відставання. Різниця в рахунку танула, і до кінця третьої чверті становила всього два очки, що робило останню десятихвилинку абсолютно непередбачуваною. Психологічну перевагу було на боці гравців одеського клубу – вони швидко зрівняли рахунок, а потім вийшли вперед. "Черкаські Мавпи", що підганяються своїми вболівальниками, перехопили ініціативу і вирівняли рахунок. За дві хвилини до кінця основного часу на майданчику зберігався паритет – 74:74. Хамільтон із "Черкаських Мавп" закинув у швидкому відриві, а "Одеса" відповісти вже не змогла. До того ж Кольченко реалізував два штрафні, закріпивши успіх господарів майданчика. "Черкаські Мавпи" здобули перемогу перервавши тривалу серію поразок.

"Черкаські Мавпи" – "Одеса" 82:78 (24:14, 22:17, 14:27, 22:20).

Варто зазначити, що наступні матчі Суперліги відбудуться 3 та 4 лютого.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв, з ким збірна України зіграє в півфіналі Євро-2022.

У чемпіонаті української баскетбольної Суперліги відбулося принципове протистояння

"Черкаські Мавпи" - "Одесса" - фото із пресслужба Суперлиги



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини