Головна Новини Спорт інші види спорту У 1/8 єврокубку зустрінуться лідери українського та грецького волейболу
commentss НОВИНИ Всі новини

У 1/8 єврокубку зустрінуться лідери українського та грецького волейболу

Лідер української Суперліги зіграє з "Панатінаїкосом"

11 січня 2022, 20:00
Поділіться публікацією:

У середу 12 січня у Городку Хмельницької області відбудеться перша зустріч 1/8 фіналу розіграшу Кубка Виклику з волейболу серед чоловіків. Як повідомляє sport.ua, волейболісти "Епіцентру-Подоляни" прийматимуть грецький "Панатинаїкос" (Афіни). Матч розпочнеться о 18.00.

У 1/8 єврокубку зустрінуться лідери українського та грецького волейболу

"Епіцентр-Подоляни" - фото із epicentrk.ua

Враховуючи, що після того, як у 1/16 фіналу зійшов з дистанції львівський "Барком-Кажани" (чинний чемпіон України), поступившись словенському "АСН Волею" (0:3 та 1:3), хмельницька команда залишилася єдиним представником України. єврокубкових турнірів 2021/2022.

Шлях "Епіцентру-Подоляни" та "Панатинаїкоса"

"Епіцентр-Подоляни" через відмову словацького "VКР Братислава" за участь турніру, з легкістю подолали 1\32 фіналу. У наступному етапі українські волейболісти двічі виграли домашні поєдинки у угорського "Пензюдьєра" (3:1 та 3:1).

Варто зазначити, що цього сезону чемпіонату української Суперліги, хмельницький клуб йде без поразок. Здобувши перемогу у 14 матчах, він впевнено очолює турнірну таблицю. Найближчий суперник "Барком-Кажани" відстає від нього на сім балів.

Що стосується "Панатинаїкоса", то на попередній стадії турніру Кубка Виклику грецькі волейболісти за сумою двох матчів виявилися сильнішими за ізраїльський "Маккабі" (Тель-Авів) 3:2 і 3:1. А у чемпіонаті Греції вони також лідирують, маючи на одне очко більше, ніж у чинного чемпіона країни "Олімпіакоса". Загалом у національній першості "Панатинаїкос" 19 разів ставав володарем золотих медалей, востаннє в сезоні 2019-2020 років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про ТОП-7спортивних подій 2021 року : Євро-2020, Олімпіада в Токіо, бій Усіка та інші.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини