Головна Новини Спорт інші види спорту Три класні лайфхаки для гри в покер від чемпіона світу: розігрів, невдача та перерва
commentss НОВИНИ Всі новини

Три класні лайфхаки для гри в покер від чемпіона світу: розігрів, невдача та перерва

Михайло Гутий ділиться своїми секретами

23 грудня 2021, 21:40
Поділіться публікацією:

Один із найкращих покеристів України Михайло Гутий поділився порадами, як можна проапгрейдити свій скілл, повідомляє game.segodnya.ua.

Три класні лайфхаки для гри в покер від чемпіона світу: розігрів, невдача та перерва

Михайло Гутий - фото із відкритих джерел

Багато гравців-початківців у покер задаються питанням, як можна покращити свою гру. За порадою прийнято звертатися до професіоналів, які вже досягли покеру певного успіху.

Наприклад, рекордсмен із золотих браслетів WSOP Філ Хельмут на кожен Main Event серії приходить в якомусь косплейному образі в оточенні красунь. Інші воліють йогу або заняття спортом перед грою в покер.

Своїми порадами щодо покращення гри, в покер поділився амбасадор PokerMatch та один із найкращих покеристів України Михайло Гутий.

Розігрів

Є класний Лайфхак настрою перед грою. Такий собі розігрів спортсмена. За півгодини до ігрової сесії Михайло дивиться якісь покерні відео: розбір роздач або повтори фіналок. Не зайвим буде клацати покерний софт.

Невдача

Невдача – частина гри. Без цього покер просто неможливий. Якщо це прийняти, а десь навіть поставитися з гумором, грати стане легше. Потрібно пам'ятати, що покер не та гра, де ти можеш виграти кожну сесію.

Перерва

Не варто забувати витрачати 5-хвилинки з розумом. Краще зробити перерви — це невеликий кросфіт: віджатися, підтягнутися, присісти, відмінний варіант для підтримки тонусу.

Гутий відомий у нашій країні, а й у всьому світі. Вже понад сім років Михайло потрапляє у призи на найбільших серіях світу.

У 2018 році Гутому підкорилася одна з головних вершин у світі покеру. На турнірі серії WSOP Europe у Розвадові українець виграв золотий браслет, тріумфувавши в івенті Turbo Bounty Hunter.

Крім того, у складі Національної збірної України покерист із Луцька став чемпіоном світу з матч-покеру та найкращим гравцем Кубка Націй-2020.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, що у матчі 1/32 фіналу Кубка Франції сталося нещастя : поєдинок між командами було зупинено.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини