Головна Новини Спорт футбол У матчі 1/32 фіналу Кубка Франції сталося нещастя: поєдинок між командами було зупинено
commentss НОВИНИ Всі новини

У матчі 1/32 фіналу Кубка Франції сталося нещастя: поєдинок між командами було зупинено

У керівництва обох клубів різні думки

18 грудня 2021, 12:10
Поділіться публікацією:

У п'ятницю, 17 грудня, у Парижі відбувся матч 1/32 фіналу кубка Франції. Місцевий футбольний клуб "Париж" приймав на своєму полі "Ліон".

У матчі 1/32 фіналу Кубка Франції сталося нещастя: поєдинок між командами було зупинено

Безлади на полі "Парижу" - фото з Twitter

Поєдинку так і не судилося закінчитися. За даними footboom.com при рахунку 1:1 під час перерви після першого тайму на стадіоні почалися безлади. Було використано піротехніку, а частина вболівальників вибігла на поле.

Як повідомляють очевидці, винними у колотнечі стали фанати гостей, які атакували господарів.

Своєю чергою обидва президенти клубу по-різному висловилися щодо того, що сталося на матчі.

Керівник "Ліону" Жан-Мішель Оляс повідомив про те, що хоче покарати всіх винних, через які було зірвано матч. Але при цьому він заперечує, що перші фаєри були випущені саме вболівальниками господарів, а не гостей. Оляс вказує на те, що сотні людей, які вибігли на поле, не були жителями Ліона. І клуб не повинен відповідати за подібні інциденти.

Президент "Парижа" П'єр Ферраччі також дав свою оцінку щодо подій у матчі. На його думку, винними є саме фанати Ліона, яких Олясу доведеться заспокоювати.

"Санкції мають бути зразковими. У кулуарах я чув речі, які неможливо зрозуміти. Ми розуміємо, звідки почалися подібні інциденти. Я не допущу, щоб матч був переграний. Інциденти завжди трапляються з одними й тими ж клубами. Це не фанати. Олясе, тобі потрібно навести лад вдома. Ти потягнеш за собою весь французький футбол", — цитує Ферраччі.

Варто зазначити, що останнім часом у чемпіонаті Франції подібні інциденти трапляються часто. Чого вартий матч між "Ніццою" та "Марселем" (серпень 2021 року). Причина — заворушення за участю вболівальників "Ніцци". Матч було зупинено на 75-й хвилині після того, як на поле вибігли вболівальники господарів поля.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, що Ломаченка усунули від боксу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.footboom.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини