Головна Новини Спорт інші види спорту Трагічний стрибок віри. Розбився об скелі відомий спортсмен
commentss НОВИНИ Всі новини

Трагічний стрибок віри. Розбився об скелі відомий спортсмен

Інший подвиг приніс би йому славу. На жаль, це закінчилося трагічно. Під час одного зі своїх карколомних стрибків Ярно Кордіа загинув, розбившись об скелі.

7 січня 2023, 23:23 comments4000
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Ярно Кордіа займався бейсджампінгом – це екстремальний вид спорту, в якому учасник, одягнений у спеціальний костюм (вінгсьют), стрибає з великої висоти, а потім ковзає по повітрю. Кожна спроба зазвичай закінчується розкриттям парашута і приземленням. Його вважали одним із піонерів цієї дисципліни. Чоловік який здійснив тисячі стрибків розбився об скелі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на нідерландське видання AD.

Трагічний стрибок віри. Розбився об скелі відомий спортсмен

Розбився Ярно Кордіа. Фото з відкритих джерел

44 річний нідерландець загинув під час бейсджампінгу у вінгсьюті у Швейцарії. Швейцарська поліція повідомила, що чоловік загинув у горах біля Лаутербруннена. Він стрибнув із гори Hig La Mousse і з невідомих причин кілька разів вдарився об скелю. Співробітники швидкої допомоги, коли прибули до чоловіка вже не змогли нічого зробити.

У Facebook сестра Кордіа написала, що "стрибок віри" в Швейцарії став для нього останнім. Соціальні мережі переповнені повідомленнями від друзів, родини та компаній, які висловлюють свій шок і сум з приводу його смерті. Вони описують його як "піонера спільноти вінгсьютерів" і одного з найдосвідченіших спортсменів цього виду спорту у світі.

Переглянути карколомні стрибки Ярно Кордіа можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що французький футболіст намагався провести 100 кг кокаїну, проте його затримали в аеропорті Парижа. Напарницю футболіста, яка виявилась його дівчиною відпустили, а чоловік чекає на рішення суду.

Також "Коментарі" писали про те, що відомий американський гонщик Кен Блок загинув страшною смертю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини