Головна Новини Спорт інші види спорту Тенісист погрожував вбити суддю, поки його не вигнали з корту
commentss НОВИНИ Всі новини

Тенісист погрожував вбити суддю, поки його не вигнали з корту

Розгніваний тенісист Дамір Джумхур відмовився продовжувати матч за рахунку 5: 6

16 березня 2021, 02:38
Поділіться публікацією:

Представник Боснії і Герцеговини Дамір Джумхур погрожував служителю Феміди розправою. 125-ю ракетку світу дискваліфікували на турнірі ATP-500 в Акапулько в матчі з нідерландців БОТИК ван де Зандсхулпом.

Тенісист погрожував вбити суддю, поки його не вигнали з корту

Дамір Джумхур (фото з відкритих джерел)0

За рахунку 5: 5 Джумхур програв свою подачу, на його думку, через помилки лінійного судді. Боснієць почав сперечатися і отримав попередження. Але на цьому не зупинився: вибив м'яч з корту, отримав ще одне попередження і штраф в одне очко.

Розгніваний тенісист відмовився продовжувати матч за рахунку 5: 6. Джумхур викрикував образи на адресу судді, вимагав, щоб той спустився з вежі і обіцяв його вбити. У підсумку справа закінчилася дискваліфікацією боснійця. Після цього він прийняв свою поразку і пішов. Тепер Джумхурія чекає великий штраф від ATP Tour.

Нагадаємо, американська тенісистка не змогла стримати сльози після своєї поразки в півфіналі Відкритого чемпіонату Австралії. Серена Вільямс програла за результатами двох сетів японці Наомі Осаці. Вирішальний рахунок склав 2: 6 і 3: 6. Після цього виступу Серена більше не зможе боротися за перемогу. Тенісистка відразу після матчу дала прес-конференцію журналістам, однак встигла відповісти лише на кілька запитань і розплакалася. Один з журналістів запитав тенісистку, відчувала вона вранці, що цей день закінчиться чимось подібним. Серена відповіла, що нічого не віщувало біди. Вона визнала, що всьому виною помилки, які вона допустила під час виступу, і назвала їх дуже простими. Інша журналістка запитала, чи був жест, який зробила Серена, залишаючи корт, символом прощання: коли глядачі проводжали її бурхливими оваціями, тенісистка притиснула руку до серця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини