Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Зіркова тенісистка Серена Вільямс розридалася через поразку на чемпіонаті в Австралії
commentss НОВИНИ Всі новини

Зіркова тенісистка Серена Вільямс розридалася через поразку на чемпіонаті в Австралії

Чемпіонка схвильовано відповідала на запитання журналістів, аж раптом розплакалася і вийшла із зали

18 лютого 2021, 16:01
Поділіться публікацією:








Американська тенісистка не змогла втримати сльози після своєї поразки у півфіналі Відкритого чемпіонату Австралії. Про це повідомляє у Twitter Tennis Channel.

Зіркова тенісистка Серена Вільямс розридалася через поразку на чемпіонаті в Австралії

Серена Вільямс розплакалася. Фото: YouTube

Серена Вільямс програла за результатами двох сетів японці Наомі Осаці. Вирішальний рахунок склав 2:6 та 3:6. Після цього виступу Серена більше не зможе змагатися за перемогу.

Тенісистка одразу після матчу дала прес-конференцію журналістам, проте встигла відповісти лише на кілька запитань і розплакалася.

Один з журналістів запитав тенісистку, чи відчувала вона вранці, що цей день закінчиться чимось подібним. Серена відповіла, що нічого не віщувало біди. Вона визнала, що всьому виною є її помилки, яких вона припустилася під час виступу, і  назвала їх дуже простими.

Інша журналістка запитала, чи був жест, який зробила Серена, покидаючи корт, символом прощання: коли глядачі проводжали її бурхливими оваціями, тенісистка притисла руку до серця.

"Якщо це і було прощання, я б цього нікому не сказала", — відповіла чемпіонка.

Наостанок її запитали, що вона мала б зробити під час змагання, аби все завершилося інакше. Тенісистка не витримала і розридалася, так і не відповівши на запитання, і, не завершивши прес-конференцію, пішла.

"З мене досить", — сказала вона наостанок.

Раніше Серена Вільямс виграла 8 півфіналів в Австралії з тих восьми, в яких вона брала участь.

Нагадаємо, "Коментарі" повідомляли про те що Серена Вільямс стала законодавицею стилю. Вона випустила власний бренд одягу, про який зняла відеоролики із порадами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини