Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Відомий тенісист з Росії побив себе ракеткою до крові прямо під час матчу (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий тенісист з Росії побив себе ракеткою до крові прямо під час матчу (ВІДЕО)

У росіянина Андрія Рубльова здали нерви

16 листопада 2023, 19:45
Поділіться публікацією:

Відомий тенісист з Росії побив себе ракеткою до крові прямо під час матчу (ВІДЕО)

Андрій Рубльов (фото з відкритих джерел)

У російського тенісиста Андрія Рубльова здали нерви, коли він у другому турі Підсумкового турніру ATP у Турині програм іспанському тенісисту та другій ракетці світу Карлосу Алькарас. Тож він, не стримуючись прямо на корті побив себе ракеткою до крові.

 Стало відомо, що у другому турі тенісист з Іспанії розгромив росіянина Рубльова, здобувши перемогу у двох сетах за 1 годину та 15 хвилин з рахунком 7:5, 6:2 

На початку другої партії Рубльов помилився, віддавши свою подачу. Потім російський тенісист, який виступав "нейтральним" шість разів ударив себе ракеткою по коліну, з якого відразу потекла кров.

Відео з цим вчинком облетіло Мережу.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що український спортсмен через мобілізацію втік зі збірної під час турніру в Італії. Представник збірної України Артур Білан накивав п’ятами  зі своєї команди в час, коли спортсмени виступали на турнірі  в Італії. В цій країні  відбувались змагання з вуличної риболовлі і українські спортсмени  фінішували на п’ятому місці.

 Про  те, що втік один з професійних рибалок,   повідомляє його колега по команді  Данило Лясов на власній сторінці в соціальних мережах. Переписуючись з партнером Білан назвав кілька причин, чому  не хоче повертатись  в Україну.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що УЄФА раптово змінив своє рішення у справі щодо росіян. У кінці вересня президент УЄФА оголосив, що організація готова повернути російських спортсменів до участі в міжнародних змаганнях. Однак під тиском національних футбольних федерацій європейського континенту в УЄФА відмовились від попередньої позиції.

Виконавчий комітет УЄФА на початку тижня повідомив, що дозволив збірній Росії віком до 17 років брати участь у юніорських чоловічих та жіночих змаганнях і допускає їх до Чемпіонату Європи попри закінчення термінів для участі у змаганнях.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини