Головна Новини Спорт інші види спорту Російська тенісистка публічно підтримала Україну після перемоги
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська тенісистка публічно підтримала Україну після перемоги

Вероніка Мирошниченко народилася у Москві, але виросла і провела все дитинство у Запоріжжі

3 грудня 2023, 22:55
Поділіться публікацією:

 Спортсменка з російським  громадянством  Вероніка Мірошниченко  підтримала Україну, отримавши перемогу  у парному розряді  під час  турніру в Мексиці. Своє повідомлення  вона оприлюднила українською мовою.

Російська тенісистка публічно підтримала Україну після перемоги

Вероніка Мирошниченко (фото з відкритих джерел)

"Чемпіони у парі на турнірі W40 у Мексиці. Завершую цей сезон із перемогою. Дуже вдячна своїм близьким, своїй родині, своїй команді за підтримку. Незважаючи на труднощі, цей сезон був дуже класним, було багато сліз, багато посмішок, багато перемог, завершую з найкращим рейтингом. Далі працюватимемо і рухатимемося лише вперед з новими силами. Слава Україні", –  пише  Мірошниченко.

Важливо, що 26-річна Вероніка Мірошниченко народилась  в російській столиці,  але щасливі роки  свого дитинства  провела з  членами своєї  української  родини в місті  Запоріжжя. В 11 років вона  поїхала до Сполучених Штатів.  Нещодавно тенісистка   сказала, що  має мрію змінити громадянство на українське.

"Мої мама і тато, бабуся і дідусь – усі із Запоріжжя. Я була вихована в українській сім’ї, навчалася у звичайній загальноосвітній школі практично 11 років до моменту, як виїхала до США. Тож, звісно, я вважаю Україну своєю батьківщиною і вважаю себе українкою, але з російським паспортом", –  повідомила  Мірошниченко.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська спортсменка надіслала вибачення українціПісля пів року війни росіянка Марія Ласіцкене (Кучина) написала повідомлення вибачення до української легкоатлетки Ярослави Мачіх, яка критично відреагувала на крок спортсменки з РФ. Сама ж Ласіцкене публічно не говорила про війну та не засуджувала російську агресію. Однак у липні 2022 року Марія Ласіцкене надіслала лист до Ярослави Мачіх.


 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини