Головна Новини Спорт інші види спорту Прямо під час тренування загинув відомий фітнес-блогер
commentss НОВИНИ Всі новини

Прямо під час тренування загинув відомий фітнес-блогер

Штанга вдарила Джастіна Вікі по голові

26 липня 2023, 22:55 comments1940
Поділіться публікацією:

Зірковий  спортсмен,  також  відомий шанувальникам, як фітнес-блогер і бодибілдер, 33-річний Джастін Вікі загинув, коли виконував тренування.

Прямо під час тренування загинув відомий фітнес-блогер

Джастін Вікі (фото з відкритих джерел)

Як інформує Marca.com, удар 210-кілограмової штанги, спрямований в голову Джастіна Вікі, був такої сили, що відкинув його вперед. Це призвело  до перелому шиї, ще  зазнали важких  пошкоджень життєво важливі нерви, що пов'язані з  серцем спортсмена  та дихальною системою.

Потерпілого  миттєво госпіталізували, лікарі робили все  від них залежне, щоб врятувати зірковому спортсмену  життя, проте отримані ним травми були наскільки важкими, що шансу на порятунок не залишилось.

Цей трагічний випадок стався на  Балі в приміщенні одного  зі спортивних залів. Як розповів близький  друг загиблого, Джастін  часто давав пораду  не виходити за межі  власних можливостей і  завжди надавав підтримку всіх, хто  приходив до нього за порадами. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що під час святкування перемоги збірної Аргентини загинув фанатПід час святкового параду, який було влаштовано в Аргентині на честь перемоги збірної країни з футболу на Чемпіонаті світу року, стався трагічний інцидент. Так, під час того, як автобус з відкритим дахом, в якому сиділи футболісти, їхав вулицями Буенос-Айреса божевільні фанати намагалися потрапити до своїх кумирів.

 Якоїсь миті двоє чоловіків вирішили застрибнути в автобус із мосту. Перший фанат вдало приземлився в салоні автобуса, тоді як другий хлопець втратив рівновагу і звалився на асфальт. Повідомляється, що 24-річний місцевий житель отримав страшну черепно-мозкову травму та був екстрено доставлений до лікарні. На жаль, хлопець помер. Після цього святковий парад було вирішено зупинити, а футболістів збірної доставити у безпечне місце.

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини