Головна Новини Спорт футбол Жахливі кадри: під час святкування перемоги збірної Аргентини загинув фанат (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Жахливі кадри: під час святкування перемоги збірної Аргентини загинув фанат (ВІДЕО)

На жаль, молодик отримав травми не сумісні з життям і помер у лікарні. Спеціалісти не змогли допомогти ризиковому фану.

24 грудня 2022, 00:10
Поділіться публікацією:








Під час святкового параду, який було влаштовано в Аргентині на честь перемоги збірної країни з футболу на Чемпіонаті світу 2022 року, стався трагічний інцидент.

Жахливі кадри: під час святкування перемоги збірної Аргентини загинув фанат (ВІДЕО)

Збірна Аргентини на ЧС 2022/ Фото з відкритих джерел

Так, під час того, як автобус з відкритим дахом, в якому сиділи футболісти, їхав вулицями Буенос-Айреса божевільні фанати намагалися потрапити до своїх кумирів.

Якоїсь миті двоє чоловіків вирішили застрибнути в автобус із мосту. Перший фанат вдало приземлився в салоні автобуса, тоді як другий хлопець втратив рівновагу і звалився на асфальт. Повідомляється, що 24-річний місцевий житель отримав страшну черепно-мозкову травму та був екстрено доставлений до лікарні. На жаль, хлопець помер. Після цього святковий парад було вирішено зупинити, а футболістів збірної доставити у безпечне місце.

Відомо, що відсвяткувати перемогу збірної на вулиці Аргентини вийшли мільйони людей. Святкові ходи надвечір переросли у масові заворушення: фанати трощили автомобілі, палили на вулицях багаття, били вітрини та вдиралися до магазинів. Також, за попередніми даними, було пограбовано декілька банків.

У ході вуличних заворушень понад 30 осіб отримали поранення різного ступеня тяжкості, а 13 аргентинців було заарештовано за хуліганство.

Нагадаємо, збірна Аргентини з футболу в фіналі Чемпіонату світу 2022 року, який проходив у Катарі, перемогла команду Франції завдяки серії післяматчевих пенальті. Цей титул став третім для аргентинців. Раніше збірна Аргентини вигравала чемпіонати світу у 1978 та 1986 роках.

Раніше "Коментарі" писали: Що Роналду дістав із трусів і з'їв прямо під час матчу ЧС проти Гани (ВІДЕО). Португальський футболіст своїм вчинком здивував мільйони людей по всьому світу і кожен почав гадати, що ж дістав із трусів спортсмен.

Читайте також: У США роботи-поліцейські вбиватимуть людей: подробиці. У Сан-Франциско були введені нові правила, згідно з якими роботи поліцейських зможуть використовуватися для ліквідації людей. Дане рішення стало справді безпрецедентним.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини