Головна Новини Спорт інші види спорту Олімпійська чемпіонка зробила пропозицію своїй подрузі
commentss НОВИНИ Всі новини

Олімпійська чемпіонка зробила пропозицію своїй подрузі

Закохана пара двічі грала одна проти одної у складах національних команд

3 травня 2021, 18:15 comments1154
Поділіться публікацією:

Олімпійська чемпіонка зробила пропозицію своїй подрузі

Бріанна Стюарт зі своєю дівчиною (фото з відкритих джерел)

Баскетболістка клубу жіночої НБА "Сіетл Сторм" Бріанна Стюарт зробила пропозицію руки і серця своїй дівчині. Так, 26-річна олімпійська чемпіонка Ріо 2016 в складі збірної США зробила пропозицію своїй подрузі, гравцеві іспанської "Жирони" Марті Ксаргай, яка старша за неї на чотири роки.

"Я це зробила. Ще одне кільце. Вона сказала "Так", — написала дівчина в Instagram, розмістивши фотографію вою і коханої.

Закохана пара двічі грала одна проти одної в складах національних команд у фіналах великих турнірів, і в обох випадках на висоті виявлялася Бріанна. У 2014-му збірна США обіграла Іспанію у вирішальному матчі чемпіонату світу в Туреччині (77:64), а у 2016-му — у фіналі Олімпіади в Ріо (101: 72).


Нагадаємо, з 2017 року футболіст відомого іспанського клубу "Барселона" Ліонель Мессі отримав вселяє зарплату, яка сумарно перевищила 555 млн євро. Таку інсайдерську інформацію з посиланням на контракт спортсмена оприлюднило видання "El Mundo del Siglo XXI". Представники ФК вже збираються судитися з інформаційним ресурсом, оскільки фінансові дані повинні були триматися в секреті. Тим часом громадськість приголомшена рекордними сумами на банківських рахунках Мессі. Починаючи з 2017 року, за один сезон нападник "Барселони" отримував зарплату в розмірі майже 138 млн євро. Крім того, в контракті були зазначені ще й бонуси — за продовження роботи з клубом Мессі "накинули" 115 мільйонів, а за лояльність футболіст став багатшим на ще 78 мільйонів євро. Контракт з Ліонелем Мессі у "Барселони" повинен закінчитися влітку 2021 року. Більш детально читайте в нашому матеріалі.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини