Головна Новини Спорт інші види спорту Незабаром стане відоме ім'я нового чемпіона у "Формулі-1"
commentss НОВИНИ Всі новини

Незабаром стане відоме ім'я нового чемпіона у "Формулі-1"

Британець Хемілтон битиметься з нідерландцем Ферстаппеном

10 грудня 2021, 21:55
Поділіться публікацією:

В Абу-Дабі на гоночній трасі "Яс-Маріна" стане відоме ім'я переможця "Формули-1" цього сезону. Хто ж стане чемпіоном Макс Ферстаппен чи Льюїс Хемілтон? Як повідомляє prsport.net, останні роки перегони на "Гран-прі Абу-Дабі" були лише формальністю, оскільки британський гонщик Хемілтон достроково ставав чемпіоном світу. Але у 2021 році цю тенденцію порушили, і тому ім'я нового чемпіона світ скоро дізнається.

Незабаром стане відоме ім'я нового чемпіона у "Формулі-1"

Гран-прі Абу-Дабі - трасса Яс Маріна - фото f1report

У принципі, на титул найкращого гонщика претендують британець Льюїс Хемілтон та нідерландець Макс Ферстаппен. Майстри швидкісних машин йдуть "ніздря в ніздрю" і тому все вирішиться в останньому заїзді сезону. Востаннє така колізія сталася майже півстоліття тому. Тоді 1974 року Емерсон Фіттіпальді та Клей Регаццоні зійшлися у фінальному заїзді чемпіонського титулу.

На сьогоднішній день все просто – переможцем стане той, хто приїде вище за свого суперника. Якщо обидва зійдуть з дистанції або не потраплять до очкової зони, то переможцем стане нідерландець.

Що для британця, що для Ферстаппена титул цього сезону стане знаковим. Нідерландець може перервати тривале домінування Хемілтона.

Якщо ж британець забере головний титул, то він для нього стане восьмим – гонщик обійде за цим показником легендарного Міхаеля Шумахера.

Минулий заїзд, що проходив у Саудівській Аравії, Макс Ферстаппен дав бій своєму головному супернику. В результаті обидва гонщики залишилися ні з чим, але кінцівка була знаковою – болід британця в'їхав у болід нідерландця.

Слід зазначити, що обидва претенденти на титул чемпіона не є еталоном коректної поведінки у спорті. Обидва гонщики легко вступають у зіткнення. А у фіналі "Формули-1" ставки будуть надто високими, тому в Абу-Дабі скандал дуже важко уникнути.

Раніше портал новин "Коментарі" повідомляв про несподіване повідомлення спікера Білого дому про зимову Олімпіаду-2022 у Пекіні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини