Головна Новини Спорт інші види спорту Надаль в 20-й раз виграв турнір "Великого шолома"
commentss НОВИНИ Всі новини

Надаль в 20-й раз виграв турнір "Великого шолома"

Новак Джокович в цей раз поступився Рафаелю Надалю

12 жовтня 2020, 02:30
Поділіться публікацією:

Рафаель Надаль виграв свій 20-й турнір Великого Шолома серед чоловіків в одиночному розряді, зрівнявшись з рекордом Роджера Федерера. Це був 13-й титул Надаля на Відкритому чемпіонаті Франції. Про це пише The New York Times .

Надаль в 20-й раз виграв турнір "Великого шолома"

Сербський тенісист Новак Джокович не мав жодного шансу у вирішальному матчі — 0:6, 2:6, 5:7. Надаль в трьох сетах впорався з Джоковичем у фіналі Відкритого чемпіонату Франції, завоювавши 20-й титул переможця турнірів "Великого шолома". До цього абсолютним рекордсменом був Роджер Федерер.

Це було одне з кращих виступів 34-річного Надаля на "Ролан Гаррос", який він вигравав 12 разів до цього.

Новак Джокович, чемпіон Відкритого чемпіонату Франції 2016 року, є одним з двох чоловіків, яким вдавалося обіграти Надаля на "Ролан Гаррос" в історії.

До цього Джокович не програв жодного матчу в 2020 році, якщо не брати дискваліфікацію за удар лайнсмена на Відкритому чемпіонаті США. Тоді після удару серба м'яч влучив в горло лінійному арбітрові, і було прийнято рішення відсторонити серба від участі в турнірі.

Нагадаємо, представниця Польщі Іга Свентек в двох сетах обіграла американку Софію Кенін і стала переможницею "Ролан Гаррос".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини