Головна Новини Спорт інші види спорту Казка продовжується: українська тенісистка вийшла до півфіналу Australian Open (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Казка продовжується: українська тенісистка вийшла до півфіналу Australian Open (ВІДЕО)

Ястремська стала наймолодшою українською тенісисткою, яка зіграє у півфіналі турніру Grand Slam

24 січня 2024, 13:21
Поділіться публікацією:








Даяна Ястремська вийшла до півфіналу Australian Open. У чвертьфінальному поєдинку українська тенісистка здолала у двох сетах представницю Чехії Лінду Носкову з рахунком 6:3, 6:4. Про це повідомляє портал Великий теніс України.

Казка продовжується: українська тенісистка вийшла до півфіналу Australian Open (ВІДЕО)

Даяна Ястремська. Фото з відкритих джерел

Це вже восьмий поспіль виграний матч Даяни Ястремської на цьому турнірі, яка розпочала свій шлях у відбірковому раунді. Українка стала першою тенісисткою, яка з кваліфікації пробилася до півфіналу Australian Open, повторивши досягнення Крістін Дорі з 1978 року. Це лише п'ятий раз в історії, коли гравець з кваліфікації доходить до півфіналу "мейджора".


5 рекордів Даяни Ястремської в цьому матчі

  • Наймолодша українська тенісистка, яка зіграє у півфіналі турніру Grand Slam.

  • Друга українська тенісистка, якій вдалося дійти до півфіналу на "мейджорі", після Еліни Світоліної. 

  • Перша українська тенісистка у півфіналі одиночного розряду на Australian Open.

  • Перша тенісистка у 21 столітті на Australian Open, яка змогла дійти до півфіналу, стартувавши на турнірі з кваліфікації.

  • Стала всього п'ятою "кваліфаєркою", який зіграє у півфіналі турніру Grand Slam. 

Більше спортивних новин

Також зазначимо, що форвард збірної України та іспанської “Жирони” Артем Довбик увійшов до топ–5 нападників з найменшою кількістю витрачених хвилин на гол у найкращих лігах Європи. 

Раніше “Коментарі” писали, що колишній чемпіон UFC у важкій вазі Френсіс Нганну проведе свій другий бій в професіональному боксі проти Ентоні Джошуа. Британець на своїй сторінці в Instagram відреагував на анонс та схоже назвав дату поєдинку.

Нагадаємо, що мадридський “Реал” у себе в соцмережах та на офіційному сайті повідомив про те, що клуб продовжить співпрацю з головним тренером команди Карло Анчелотті. Попри, контракт, що закінчувався влітку та інтерес до італійця збірної Бразилії, клуб та тренер дійшли згоди щодо продовження співпраці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини