Головна Новини Спорт інші види спорту Блискучі перемоги на Іграх нескорених: скільки медалей здобули українці
commentss НОВИНИ Всі новини

Блискучі перемоги на Іграх нескорених: скільки медалей здобули українці

На Іграх нескорених українці здобувають медалі та нагороди

19 квітня 2022, 12:03
Поділіться публікацією:

Українці здобули вже дев'ять медалей за два змагальні дні Ігор Нескорених (Invictus Games) в Гаазі. Про це повідомляють в прес-службі Міністерства молоді і спорту.

Блискучі перемоги на Іграх нескорених: скільки медалей здобули українці

Олексій Бобчинець, фото Міністерства спорту і молоді

"Золото" отримали Родіон Сітдіков (результат 9,46 м), Віктор Легкодух та Сергій Прядка. "Срібло" вдалося здобути Рустаму Росулу. Нагороди українці вибороли в штовханні ядра.

У стрільбі з лука "срібло" виборола команда у складі Дмитра Афанасьєва, Василя Стуженка та Сергія Калитюка. Анна-Софія Пузанова, донька полоненої Юлії Паєвської "Тайри" в категорії новачків здобула "бронзу". Дівчина замінила матір на змаганнях зі стрільби з лука та вразила більше цілей, ніж французка. втім, поступилася британці й румунці.

Медалі здобули українці й в інших дисциплінах. Артем Лукашук у стрибках в довжину з результатом 5,20 метра виборов "срібло", а Іван Герецун виграв "бронзу" з результатом 5,10 метра. Також Олексій Бобчинець виборов "бронзу" на дистанції в 1500 метрів, легкоатлет пробіг цю відстань, випередивши інших суперників.

Всього збірна України здобула вже дев'ять медалей Invictus Games: 3 "золота", 3 "срібла" та 3 "бронзи".

Як повідомляв портал "Коментарі", українська спортсменка виборола "золото". У Франції 30-річна українська каратистка Анжеліка Терлюга виборола першість на чемпіонаті в командних змаганнях. Анжеліка входить до складу французької команди Karate Sarcelles з 2018 року. "Золота" медаль для неї в командних змаганнях в складі французької Karate Sarcelles вже друга. Українка поділилася, що її підтримують у Франції, а населення засуджує агресію росії проти України та геноцид українців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/minmolodsport
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини