Головна Новини Спорт інші види спорту Анна Васюк протягом дня встановила два рекорди України
commentss НОВИНИ Всі новини

Анна Васюк протягом дня встановила два рекорди України

Тепер українка мріє побити світовий рекорд у вправі "дамбл"

9 серпня 2021, 13:35
Поділіться публікацією:

Спортсменка з Харкова продовжила встановлювати рекорди України. За один день Анна Васюк встановила аж два нових. Про це повідомили у прес-службі Департаменту сім'ї та молоді Харківської міської ради.

Анна Васюк протягом дня встановила два рекорди України

Анна Васюк - двічі рекордсменка України, фото з Instagram

Анна Васюк, Маргарита Кучина та Ольга Лящук у Івано-Франківську встановили Національний рекорд у вправі "трак-пул" у неділю, 8 серпня.

"Троє професійних спортсменок спробують протягнути на максимальну відстань максимальну кількість бетонозмішувачів. Аналогів даного рекорду досі не було в Україні, Європі, світі", — написав у Facebook представник "Національного реєстру рекордів України" та віце-президент ФНАУПК Валерій Газаєв.

Українкам вдалося зрушити з місця автомобілі загальною вагою 78 тонн 138 кг й протягнути автомобілі на відстань шість метрів.

Того ж дня Анна Васюк встановила ще один рекорд у вправі "дамбл" — підняла однією рукою гантель вагою 67,5 кг. Минулого місяця вона піднімала гантель вагою 64,5 кг, однак тепер побила власний рекорд і встановила абсолютний. О Анна претендує на світовий рекорд й хоче підняти однією рукою 75 кілограмів заліза.

"Вітаємо Анну Васюк з встановленням нового абсолютного рекорду України в піднятті гігантського дамблу серед жінок! 67,5 кг — новий рекорд України! Снаряд був зважений, а рекорд офіційно зафіксований. Ми впевнено йдемо до абсолютного світового рекорду", — написав Валерій Газаєв.


Рекордсменка прокоментувала свої здобутки у соцмережі Instagram.

"Я безмежно рада! Дякую Вам дівчатка за все!", — написала Анна.
Зазначимо, що Анна має на своєму рахунку чимало перемог. Харків'янка має звання ELITE атлета з армліфтингу (WPL/APL) та володарки Кубка світу з кросліфтінгу. А ще вона двічі ставала чемпіонкою України з богатирського багатоборства та здобула декілька Кубків України з богатирського багатоборства (UFSA) і з перетягування канату.

Тепер Анна поїде до Сполучених штатів на турнір World Strongest Woman.

Як писав портал "Коментарі", Жан Беленюк привіз "золото" з Олімпійських ігор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини