Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Збірну України дискваліфікували на Кубку світу з біатлону: причини
commentss НОВИНИ Всі новини

Збірну України дискваліфікували на Кубку світу з біатлону: причини

При цьому українки фінішували четвертими в загальному заліку

4 березня 2021, 18:40 comments1253
Поділіться публікацією:

Жіноча збірна України "вилетіла" з Кубка світу з біатлону (Нове-Мєсто, Чехія) після участі у сьогоднішній естафеті. Українок дискваліфікували вже після фінішу за порушення правил змагання, повідомляє "24 канал".

Збірну України дискваліфікували на Кубку світу з біатлону: причини

Українок дискваліфікували після заїзду. Фото: GETTY IMAGES

Варто відзначити, що вітчизняна збірна показувала гарний час, хоча і відставала від основної п'ятірки лідерів довгий час. Уже в третьому етапі українки змогли непогано підтягнутися в турнірній таблиці, втім, до фінішу дійшли лише четвертими. При цьому у суддів ще після другої частини естафети були деякі претензії до спортсменки Анастасії Меркушиної.

Після того, як гонка офіційно завершилася і стали відомі результати, спортивне співтовариство приголомшили заявою — результати української збірної анульовані. Конкретної причини поки не називають, але, швидше за все, через помилку, допущену під час передачі естафети від Юлії Джими до вже згаданої Меркушиної. Українкам вдалося зробити це лише з другої спроби, яка, ймовірно, відбулася вже за межами дозволеної зони.

Якщо говорити про основні результати змагання, то "золото" завоювала Швеція. Другими фінішували білоруски, а третіми — француженки. Варто відзначити, що за "бронзу" відчайдушно боролися не тільки Франція і Україна, а ще й представниці збірних Італії та США.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що майже два тижні тому в Чемпіонаті світу з біатлону українкам все ж вдалося без проблем дістатися до фінішу і зайняти почесне третє місце.

Також на порталі можна дізнатися, яким чином український боксер примудрився розбити обличчя противнику, поки той просив протерти ринг .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини