Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Українські біатлоністки завоювали «бронзу» на Чемпіонаті світу (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські біатлоністки завоювали «бронзу» на Чемпіонаті світу (ФОТО)

Від лідера перегонів українки відстали менше, ніж на 10 секунд

20 лютого 2021, 22:03
Поділіться публікацією:

Українська національна жіноча збірна завоювала третє місце на Чемпіонаті світу з біатлону 2021 року. Змагання відбулося 20 лютого в Словенії, повідомляє "5 канал".

Українські біатлоністки завоювали «бронзу» на Чемпіонаті світу (ФОТО)

Українські бронзові призерки-біатлоністки. Фото: Facebook/ Біатлон України

Спортивний чемпіонат приймає словенське місто Поклюк. Українські біатлоністки демонстрували неабияку вправність і під час лижних перегонів, і на "вогневому рубежі". Як результат — почесна "бронза", із відставанням від лідера, команди Норвегії, всього на 9,2 секунди.

Всього естафетну трасу представницям нацзбірної Анастасії Меркушиній, Олена Підгрушній, Дар’ї Блашко та Юлії Джимі вдалося подолати за 1 годину, 10 хвилин та 48 секунд. При цьому дівчата використали всього 7 додаткових патронів при стрільбі (для порівняння, переможці-норвежці — 11).

Українські біатлоністки завоювали «бронзу» на Чемпіонаті світу (ФОТО) - фото 2

"Срібло" вдалося завоювати збірній Німеччині, які фінішували на 8,8 секунд пізніше, аніж норвежки. Всього участь у естафеті взяли представники 23 національних команд.

Чоловіча ж збірна з біатлону, на жаль, до почесної трійки дістатися не змогла. На аналогічній трасі українці досягли фінішу лише п’ятими. Хоча, як повідомляють ЗМІ, хлопці продемонстрували під час естафети свій найкращий результат і за часом, і за точністю влучання у ціль у спортивному сезоні 2021 року. Серед чоловіків-біатлоністів першими знову стала команда Норвегії. Другими фінішували шведи, а третіми — росіяни.

Слід зазначити, що Чемпіонат світу з біатлону все ще продовжується. На неділю, 21 лютого, запланований черговий етап змагання — гонки із масовим стартом. Побажаємо українській збірній успіхів!

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що голову комітету Олімпійських Ігор звільнили з посади через сексистські висловлювання.

Також на порталі можна дізнатися розміри зарплатні знаменитого футболіста Мессі, якого визнано "найдорожчим" спортсменом в історії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

нугзар

20 лютого 2021, 22:28

0.4 секунды от "серебра", если кто невкурсе... 8.8 секунд от "золота", но 0.3 "лыжи" от "серебра" из-за "ветеранской" самоуверенности блеать..


Новини