Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Залишила тривожне послання: пішла з життя 24-річна учасниця Олімпіади
commentss НОВИНИ Всі новини

Залишила тривожне послання: пішла з життя 24-річна учасниця Олімпіади

Велосипедистка Олівія Подмор померла у 24 роки

10 серпня 2021, 22:11 comments4685
Поділіться публікацією:

У Новій Зеландії померла за невідомих обставин 24- річна велосипедистка Олівія Подмор. За декілька годин до смерті спортсменка написала в Instagram дивний пост, де розповіла про свої проблеми у житті. Про це пише Herald Sun.

Залишила тривожне послання: пішла з життя 24-річна учасниця Олімпіади

Олівія Падмор (фото з відкритих джерел)

Публікація вже зникла зі сторінки велосипедистки, але в мережі опублікували її скріншот.

"Спорт — неймовірне зайняття для багатьох людей. Це труднощі та боротьба, які приносять радість і задоволення. Відчуття перемоги ні з чим не порівняти, але ні з чим не зрівняється й інше відчуття: коли програєш, коли проходиш відбір, але тебе не обирають, коли ти травмований, коли ти не виправдовуєш сподівань суспільства через те, що ти повністю віддаєшся спорту", - написала спортсменка.

Пізніше брат Мітчелл заявив, що його сестра померла. Відомо, що причина смерті поки не відома.

Олівія у 2016 році брала участь у літній Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро, але, на жаль, вона не посіла призового місця. У 2017-му вона тріумфувала на чемпіонаті країни з кейрингу.

Спортсменка у своєму останньому дописі натякнула, що виконала усі умови для участі в Олімпійських уграх у Токіо, але в Національному олімпійському комітеті Нової Зеландії вирішили послати на змагання до Японії інших спортсменок.

 Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що стало відомо, у якому місті проведуть Олімпійські ігри-2032.Під час 138-ї сесії Міжнародного олімпійського комітету (МОК) в Токіо була названа країна і місто, що прийматиме Олімпіаду у 2032 році. Ним став австралійський Брісбен. Зауважується, що місто було єдиним із кандидатів на проведення Олімпійських ігор. З 80 учасників голосування вибір підтримали 72 людини, п'ятеро виступили проти.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини