Головна Новини Спорт олімпіада і змагання З'явилося відео вчинку українця на Олімпіаді в Пекіні, який викликав бурхливу реакцію в РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилося відео вчинку українця на Олімпіаді в Пекіні, який викликав бурхливу реакцію в РФ

Владислав Гераскевич став головною зіркою третього кваліфікаційного заїзду у змаганнях зі скелетону на Олімпійських іграх у Пекіні

12 лютого 2022, 16:06
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Український спортсмен здійснив вчинок на Олімпіаді, який спричинив бурхливу реакцію в Російській Федерації. Про це пише видання Оглядач.

З'явилося відео вчинку українця на Олімпіаді в Пекіні, який викликав бурхливу реакцію в РФ

У Мережі з'явилося відео вчинку українця на Олімпіаді. Фото з відкритих джерел

23-річний Владислав Гераскевич став головною зіркою третього кваліфікаційного заїзду у змаганнях зі скелетону на ОІ-2022. Видання зазначає, що незважаючи на зайняте ним місце (18), саме до українського спортсмена було прикуто увагу всієї преси.

Річ у тому, що олімпієць після завершення свого виступу розгорнув перед телекамерами плакат, на якому було написано англійською мовою "Немає війні в Україні".

На цей вчинок вже відреагували й у Держдумі РФ. Так, російський депутат Мілонов заявив, що киянина необхідно усунути від Олімпійських ігор-2022.

Пояснюючи свою акцію, український атлет заявив, що у ній не було жодної політики. Владислав зазначив, що він за мир у країні і як і все не хоче війни.

"Я дуже боюся війни, як будь-яка нормальна людина, я не хочу її. Це моя позиція", – сказав Гераскевич.

Відео: Оглядач.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що уряд Чехії висловив свою підтримку щодо вступу України до ЄС. Міністр закордонних справ Чехії розповів, що заважає нашій державі вступити до ЄС.

Сайт "Коментарі" писав про те, що вчені визначили, які зміни у раціоні молоді збільшать тривалість життя. Для збалансованого харчування слід споживати цілісні зерна, бобові, фрукти, овочі, горіхи та рибу.

Читайте також про те, що в столиці Російської Федерації сталося обвалення будівельних риштувань на одному з будинків. Пригода сталася прямо в центрі Москви, навпроти будівлі Держдуми. За даними засобів масової інформації, внаслідок інциденту постраждали кілька президентських автомобілів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

13 лютого 2022, 11:59

Просто в россии - средневековье.


Новини