Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Як жіноча російська збірна з гандболу осоромилась на Олімпіаді-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Як жіноча російська збірна з гандболу осоромилась на Олімпіаді-2020

Російські спортсменки продемонстрували безхребетність своєї команди в матчі з сильним суперником

27 липня 2021, 11:17 comments4186
Поділіться публікацією:

Жіноча збірна Росії з гандболу розгромно програла національній команді Швеції в другому матчі групового етапу на літній Олімпіаді — 2020 в Токіо. Про це повідомляє Lenta.

Як жіноча російська збірна з гандболу осоромилась на Олімпіаді-2020

Російські гандболістки - фото з відкритих джерел

У своєму першому матчі в рамках Олімпіади російські гандболістки зіграли внічию з Бразилією (24:24), але вже другий поєдинок з командою Швеції став для росіянок справжнім жахом. Матч пройшов під диктат дівчат з півночі, які з легкістю розгромили збентежених суперниць, розкривши всі недоліки конкуренток.

"Зараз потрібно зробити висновки: те, чого ми побоювалися, відбулося. Нам забивали дальніми кидками з відривів. Весь перелом в цьому. Було багато невиправданих вилучень, грали багато в меншості. Плюс наша реалізація — і в першій грі, і сьогодні вона була не на висоті. Трохи більше 50 — це, звичайно, мало. Дуже слабко", — заявив тренер збірної Росії Олексій Алексєєв.

На думку наставника жіночої команди, його підопічні виглядали просто безпорадно.

"Шведи були хороші, а ми в якихось моментах виглядали просто безпорадно. Крім того, як кинути з місця, часто не знаходили", — додав Алексєєв.

Збірній Росії на груповому етапі ще треба зустрітися з командами Угорщини, Франції та Іспанії.

"Шведки дуже сильні, ми чекали такої гри від них, але розвалилися. Вихід до чвертьфіналу під питанням? Сильні суперники, так, наступна гра з Угорщиною, Францією, Іспанією. Нам потрібна впевненість — ми починаємо сипатися командою, у нас немає лідера", — резюмував тренер росіянок.

Нагадаємо, що на Олімпіаді-2020 постійно виникають скандали через допінг із російськими спортсменами. Цього разу в "допінговий" скандал потрапили російські веслярі. Так, після взяття проби медики підтвердили наявність в їх крові заборонених препаратів, тому в РФ прийняли рішення зняти всю команду з Олімпійських ігор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Александр

31 липня 2021, 07:44

Вы бы не о неудачах других рассуждали и радовались, а о провале своей сборной говорили, и плакали. Наверное, потому, что мы радуемся чужим неудачам, свою удачу прогнали.

Толстый тони

31 липня 2021, 07:44

А в чем позор ???? Одни выигрывают , другие нет . Это спорт . Вот конченый автор статьи точно опозорился . Не снял кастрюлю с головы ещё и во всем винит Путина

Виктория

28 липня 2021, 12:38

В том-то и дело, что женская сборная по гандболу не выступает на Олимпиаде, так как не квалифицировалась туда.

Андрей

28 липня 2021, 06:51

Напишите лучше, как на олимпиаде выступает женская сборная Украины по гандболу.


Новини