Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Як російські чиновники виправдовуються за економію на своїх олімпійцях
commentss НОВИНИ Всі новини

Як російські чиновники виправдовуються за економію на своїх олімпійцях

Глава олімпійського комітету РФ вважає, що російські спортсмени живуть у найкращих умовах

22 липня 2021, 13:27
Поділіться публікацією:

Президент Олімпійського комітету Росії (ОКР) Станіслав Поздняков розповів про умови проживання спортсменів в олімпійському селищі Токіо-2020. Передають російські спортивні ЗМІ.

Як російські чиновники виправдовуються за економію на своїх олімпійцях

Російські олімпійці - фото з відкритих джерел

Раніше повідомлялося, що російська сторона не подавала заявку на установку побутової техніки в номерах за додаткову плату.

"Що стосується технічних питань, то завжди, коли хтось заселяється в новий будинок, можуть бути питання технічного характеру. Але коли з'являлися питання, представники оргкомітету оперативно їх вирішували протягом навіть не годин, а хвилин. Що стосується телевізорів. Сучасна молодь використовує гаджети та дивиться контент, який їм цікавий індивідуально. Навіщо потрібен телевізор? Він потрібен, щоб дивитися разом змагання. Для цих цілей ми організували лаунж-зону. Саме там буде колективне вболівання. У цій зоні є три величезних холодильники, вони доступні нашим спортсменам в будь-який час дня і ночі", — сказав глава ОКР.

Також російський чиновник заявив, що його національна збірна живе в найкращих умовах у порівнянні з іншими командами.

"У першу чергу від ОКР хотів би офіційно заявити про наші конструктивні стосунки з оргкомітетом Ігор. Наша будівля знаходиться на першій лінії від моря з видом на затоку, це одна з чотирьох будівель з найкращим розташуванням в селі. Оргкомітет пішов нам назустріч, за що я йому вдячний", — додав Поздняков.

Нагадаємо, організатори Олімпійських ігор-2020 на Токіо розповіли, що в номерах російських спортсменів в олімпійському селищі не виявилося холодильників і телевізорів. Детальніше читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини