Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Волонтер оплатив таксі олімпійцеві з Ямайки, щоб той встиг на забіг
commentss НОВИНИ Всі новини

Волонтер оплатив таксі олімпійцеві з Ямайки, щоб той встиг на забіг

Парчмент першим фінішував на забігу з перешкодами на дистанції в 110 метрів

14 серпня 2021, 02:15
Поділіться публікацією:

Волонтер на Олімпіаді в Токіо допомогла ямайському атлету Ханслу Парчмент вчасно приїхати на змагання з бігу з перешкодами. Вона дала спортсмену гроші на таксі, щоб той встиг на розминку перед забігом. В результаті Парчмент виграв золото.

Волонтер оплатив таксі олімпійцеві з Ямайки, щоб той встиг на забіг

Ханслу Парчмент (фото з відкритих джерел)

Цією історією олімпієць поділився в своєму твіттері. 5 серпня, в день фінального змагання, Парчмент сіл не в той автобус і приїхав до водного спорткомплексу, а не на стадіон. Всі машини для спортсменів виявилися зайняті, а організатори сказали бігунові, що йому потрібно повернутися в Олімпійське селище, пише The Gleaner

Якби Парчмент повернувся, то приїхав би до самого початку змагань і пропустив би розминку, або взагалі запізнився. У момент атлет зауважив волонтерку Тіяну і попросив у неї допомоги.

"Мені довелося фактично жебракувати, бо їй не дозволяють так робити. Але вона все одно дала мені трохи грошей, яких вистачило на одне таксі. Ось так я встиг на розминку", — розповів він.

Парчмент першим фінішував на забігу з перешкодами на дистанції в 110 метрів, обігнавши переможця змагань 2019 цій дисципліні, американця Гранта Гелловея. Причому в двох попередніх забігах в Токіо він не був лідером. Після перемоги Парчмент вирішив відшукати дівчину Тіяну, щоб віддячити і повернути борг за таксі. Через два дні спортсмен повторив маршрут в центр водних видів спорту і зустрівся з 25-річною Тіяною Стойкович. Бігун подарував їй футболку олімпійської збірної Ямайки і повернув гроші за поїздку. Він показав їй золоту медаль, сказавши, що отримав він її в тому числі завдяки їй, і зробив Селфі.

Нагадаємо, українські спортсмени на Олімпіаді-2020 на японській столиці в цьому році завоювали тільки одну золоту нагороду. Разом з тим, наші талановиті земляки, які боролися за спортивну славу інших країн, завоювали цілих 10 медалей. Дві золоті, дві срібні та шість бронзових нагородних комплектів. Це могло істотно збільшити спортивні досягнення нашої країни. Але маємо те, що маємо.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Вячеслав

21 серпня 2021, 12:10

Ханслу Парчмент отличный спортсмен, бегает в кроссовках как у меня, покупал https://tdsport.com.ua/ , рекомендую, отличный результат гарантирован


Новини