Головна Новини Спорт олімпіада і змагання «Він має честь і повагу до наших загиблих захисників»: український паралімпієць підняв на вуха мережу своїм вчинком
commentss НОВИНИ Всі новини

«Він має честь і повагу до наших загиблих захисників»: український паралімпієць підняв на вуха мережу своїм вчинком

Олексій Голобуцький пояснив, чим паралімпієць Цвєтов відрізняється від здорових українських олімпійців

31 серпня 2021, 11:35
Поділіться публікацією:

Українські паралімпійці виявилися більш розважливими і патріотичнішими, ніж ті представники національної збірної, які місяць раніше виступали на Олімпіаді в Токіо, захищаючи національні кольори України. Як інформує видання "Коментарі", так український політолог Олексій Голобуцький прокоментував рішення українського бігуна Ігоря Цвєтова після завоювання "срібла" на Паралімпіаді в Токіо відмовити фотографуватися разом з російським медалістами.

«Він має честь і повагу до наших загиблих захисників»: український паралімпієць підняв на вуха мережу своїм вчинком

Ігор Цвєтов Фото з відкритих джерел

Політолог зазначив, вся справа в тому, що Ігор Цвєтов розуміє, що у нас війна і росіяни — це вороги, які загальні фото використовують проти України. Тому-то зумів утриматися від обіймів і поцілунків з росіянами — незважаючи на те, що "емоції переповнювали, а на п'єдесталі виявилися тільки російські спортсмени", як свого часу пояснила свій вчинок зі скандальним фото 19-річна українська стрибунка у висоту Ярослава Магучіх.

Олексій Голобуцький підкреслює, від проголошення російських паралімпійців "кращими подружками", як свого часу та ж Магучіх, Цвєтов теж вольовим зусиллям втримався.

"Це ж дуже важкий вибір, якщо судити із заяв звичайних спортсменів, які представляли Україну на Олімпіаді. Просто Ігор Цвєтов має честь і повагу до наших загиблим захисників. Тому давайте привітаємо дійсно українського спортсмена! Здоров'я йому і нових нагород!", — написав Олексій Голобуцький.

Також читайте на "Коментарях" — Ігор Цвєтов лаконічно пояснив своє рішення відповісти відмовою на пропозицію російським медалістів зробити спільне фото на п'єдесталі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини