Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Великі кадрові перестановки в УАФ: відомо, хто очолить збірну України з футболу
commentss НОВИНИ Всі новини

Великі кадрові перестановки в УАФ: відомо, хто очолить збірну України з футболу

Мирон Маркевич вирішив покинути свій пост в УАФ

7 серпня 2021, 12:35
Поділіться публікацією:

Великі кадрові перестановки в УАФ: відомо, хто очолить збірну України з футболу

Сергій Ребров (фото з відкритих джерел)

Мирон Маркевич, який є головою комітету збірних УАФ, повідомив, що новим головним тренером національної збірної з футболу стане Сергій Ребров. Легендарний український футболіст і тренер очолить команду після того, як її покинув Андрій Шевченко. Про це Мирон Маркевич розповів Meta-ratings.com.ua.

"Я хочу побажати успіхів Сергію Реброву, який з 9 серпня стане новим головним тренером національної збірної України з футболу. Він завжди може розраховувати на мою підтримку", — сказав Маркевич.

Але сам Мирон Маркевич звільняється з Української асоціації футболу (УАФ). Футбольний чиновник заявив, що чесно п'ять років служив українському футболу в УАФ, але тепер хоче попрацювати тренером. Крім того, Маркевич повідомив, що після Євро-2020 у нього була думка, що він ще не сказав свого останнього слова як футбольний тренер. Тому він для себе вирішив, що треба покінчити з роботою функціонера.

Український журналіст Ігор Бурбас з приводу таких кадрових перестановок в УАФ написав у своєму Twitter, що Маркевич заявив, що йому ніхто не пропонував очолити українську команду.

"Мені навіть не пропонували збірну. Просто поставили перед фактом, що тренером буде Ребров. Сказали й далі керувати комітетом. Але я вирішив подати у відставку", — підкреслив він.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що Шевченко попрощався зі збірною України й у чому причина. Андрій Шевченко несподівано заявив, що після п'яти років на чолі "синьо-жовтих" він залишає пост головного тренера збірної України з футболу. На своїй сторінці в Instagram володар "Золотого м'яча" зазначив, що 1 серпня у нього закінчився контракт з Українською асоціацією футболу. Також 44-річний тренер української збірної подякував усім за спільну роботу і пережиті разом моменти. Андрій Шевченко висловив подяку кожному футболістові, уболівальнику і критику.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини