Головна Новини Спорт футбол Шевченко попрощався зі збірною України: в чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Шевченко попрощався зі збірною України: в чому причина

44-річний тренер збірної України Андрій Шевченко заявив, що йде з посади через закінчення терміну контракту

1 серпня 2021, 16:20
Поділіться публікацією:

Андрій Шевченко несподівано заявив, що після п'яти років на чолі "синьо-жовтих" він залишає посаду головного тренера збірної України з футболу.

Шевченко попрощався зі збірною України: в чому причина

Андрій Шевченко. Фото: @andriyshevchenko

На своїй сторінці в Instagram володар "Золотого м'яча" зазначив, що сьогодні, 1 серпня, у нього закінчився контракт з Українською асоціацією футболу.

"Я провів п'ять років з головною командою країни. Це була наполеглива робота, яка довела, що ми здатні грати в сучасний футбол", — написав Шевченко.

Також 44-річний тренер української збірної подякував усім за спільну роботу і пережиті разом моменти. Андрій Шевченко висловив подяку кожному футболістові, уболівальнику й критику.

"Нам вдалося показати, що наш футбол може бути конкурентним, результативним і цікавим. З вірою в Україну!" — зазначив він.

До слова, свою посаду Андрій Шевченко обіймав з 15 липня 2016 року. Найголовнішим досягненням за час його роботи став вихід України до чвертьфіналу Євро-2020. Зараз збірна бореться за участь у фінальній стадії ЧС-2022.

Шевченко попрощався зі збірною України: в чому причина - фото 2

Нагадаємо, що наставник української команди Андрій Шевченко підсумував матч з Англією, який завершився для наших футболістів поразкою і кінцем шляху до перемоги на Євро-2020. Він підкреслив, що між командами була різниця у класі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відомий український футболіст, а тепер тренер національної збірної України з футболу Андрій Шевченко вже 20 років живе на дві країни. Журналісти з'ясували, що у спортсмена в Лондоні розкішний особняк, а у Києві — не менш елітна квартира в багатоповерхівці на березі Дніпра.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини