Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Український плавець встановив світовий паралімпійський рекорд
commentss НОВИНИ Всі новини

Український плавець встановив світовий паралімпійський рекорд

У попередніх запливах він вже здобув два "срібла"

30 серпня 2021, 14:30
Поділіться публікацією:

Ще одну, 48-му, нагороду приніс українській паралімпійській збірній 21-річний плавець Андрій Трусов. Спортсмен вперше виступає на Паралімпійських іграх. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Громадське".

Український плавець встановив світовий паралімпійський рекорд

Український плавець встановив паралімпійський рекорд із плавання. Фото: Getty Images

Українець завоював три медалі на Іграх та отримав своє перше "золото" на дистанції 100 метрів вільним стилем (клас — S7). Андрій Трусов фінішував через 1:08.14 хвилин, встановивши світовий паралімпійський рекорд.

У цьому запливі Андрій змагався з українцем Євгенієм Богодайком, аргентинцем Фернандо Карломаньйо, ізраїльтянином Марком Маляром й, перемігши конкурентів, подолав дистанцію першим. Раніше він вже здобув два "срібла" на дистанціях у 200 метрів комплексним стилем і 400 метрів вільним стилем.

Андрій представляє Донецьку область та виступає на змаганнях у класах S7, SB6, SM7. Це клас для спортсменів, що плавають за допомогою тулуба та рук.

Українська збірна здобула вже 50 медалей. 49-ту срібну медаль приніс плавець Михайло Сербін, 50-ту срібну нагороду завоював легкоатлет Ігор Цвєтов. Поки що на рахунку українців 12 золотих медалей.

Як повідомляв портал "Коментарі", тренер Петраков пояснив, чому в національній збірній України по футболу не буде російських гравців. При цьому він не заперечує, що в далекому майбутньому прихід російських гравців до українського футболу цілком можливий. Але нинішні українські реалії, на думку нового тренера нацзбірної, подібного абсолютно не дозволяють. Тому Петраков категорично проти подібного "братання" між спортсменами на спортивній арені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

30 серпня 2021, 15:37

Размер имеет значение. Увеличить член теперь можно и без операции, я сам в этом убедился. как это сделать смотри здесь ----- http://bit.do/extazex


Новини