Головна Новини Спорт футбол Чому в нацзбірній України не буде російських футболістів — тренер Петраков
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому в нацзбірній України не буде російських футболістів — тренер Петраков

За словами нового тренера українських футболістів, про війну на Донбасі забувати не можна

29 серпня 2021, 16:00
Поділіться публікацією:

У неділю, 29 серпня, українська національна футбольна збірна офіційно знайшла нового тренера. Як повідомляє "Обозреватель", контракт із командою підписав Олександр Петраков, який відразу після цього поспілкувався з представниками преси.

Чому в нацзбірній України не буде російських футболістів — тренер Петраков

Новий тренер збірної України відмовляється від футболістів із РФ через війну. Фото: Getty Images

Серед іншого, Петраков пояснив своє ставлення до російських футболістів та можливості їх участі в іграх за українську нацзбірну. За словами спортсмена, політичні та інші питання (в тому числі агресія РФ на Донбасі) зараз виключають подібну ймовірність.

Петраков розповів, що дуже вражений кількістю українських військовослужбовців, які загинули під час російсько-української війни на сході країни. "Стіна пам'яті" з фотографіями наших захисників, розташована неподалік Михайлівського собору в Києві, стала для Петракова справжнім прозрінням.

"Там з боку фотографії воїнів, які загинули в АТО. Там і хлопці, і дівчата, і стільки цих прізвищ, фото. Я зрозумів, що зараз ані футболістів із Росії, ані примирення апріорі бути не може. Стільки й дітей-сиріт залишилося", — пояснив свою позицію Олександр Петраков.

При цьому він не заперечує, що в далекому майбутньому прихід російських гравців до українського футболу цілком можливий. Але нинішні українські реалії, на думку нового тренера нацзбірної, подібного абсолютно не дозволяють. Тому Петраков категорично проти подібного "братання" на спортивній арені.

Слід зазначити, що до політичних позицій спортсменів в Україні є чимало претензій. Так, раніше "Коментарі" повідомляли, що на українську олімпійську призерку Ярославу Магучіх обрушився шквал критики після неоднозначного фото з нагородження — на знімку українська спортсменка обіймає російську колегу, яка також завоювала медаль. Як спортсменка прокоментувала власний проступок, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, хто виступив із дуже гучною критикою Магучіх, серед іншого назвавши її "біосміттям".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

29 серпня 2021, 23:18

CAMЫE БЫCTPЫE 3HАKОMCТBА ДЛЯ CEKCA • 100% AHОHИMHOCTЬ. Pеaльныe ceкc знaкомcтвa с дeвyшкaми в cвoeм гopодe. Бeз pегиcтpации и бeз пoдтвepждeния нoмepа. ----> http://bit.do/vsisky

Кеша

29 серпня 2021, 16:07

Допа*Жопа, мычи на мове, быдло кастрюлеголовое! В стойло нах, я сказал!

Допа*Жопа

29 серпня 2021, 15:55

Кеша - ты долбоёб. русская вонючая свинья. не тебе, козлу судить. тварь и подонок. увижу - яйца на лоб натяну. ублюдок.

Допа*Жопа

29 серпня 2021, 15:54

и это правильно панове. Украина без русской швали.

Бог

29 серпня 2021, 15:19

Еще раз убеждаюсь,что Украина портит людей.Что ни с русской фамилией-то идиот или дебил.Какая нахер война??!! Если б Россия действительно воевала с Украиной,особенно в 2014,то все свидомиты уже бы лет 7 громче всех восхваляли Путина.Очнитесь,вы обделались.

Кеша

29 серпня 2021, 15:17

Петраков идиот! За национальную сборную могут играть только спортсмены с украинским гражданством, при этом не важно какой они национальности! Главному тренеру сборной стыдно этого не знать!


Новини