Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Український гімнаст відмовився виступати на турнірі через участь спортсмена рф
commentss НОВИНИ Всі новини

Український гімнаст відмовився виступати на турнірі через участь спортсмена рф

Міжнародна федерація гімнастики (FIG) заборонила російським і білоруським гімнастам виступати на змаганнях під своєю егідою

21 травня 2022, 12:40
Поділіться публікацією:
Ілля Ковтун знявся з фіналу клубного чемпіонату Італії зі спортивної гімнастики в найвищій лізі А1, що відбудеться 21-22 травня в Неаполі під патронатом Федерації гімнастики Італії. Про це  повідомили в Міністерстві молоді та спорту України.
18-річний лідер української збірної України зі спортивної гімнастики відмовився від участі в змаганнях через те, що до змагань був допущений триразовий чемпіон світу та олімпійський чемпіон росіянин Артур Далалоян.
Міжнародна федерація гімнастики (FIG) заборонила російським і білоруським гімнастам виступати на змаганнях під своєю егідою, однак Федерація гімнастики Італії досі не виступила з чіткою позицією щодо відсторонення росіян і білорусів.
Поважаючи рішення Іллі Ковтуна, клуб українського гімнаста візьме участь у чемпіонаті без заміни спортсмена. Наразі українська команда тренується в клубі Palestra Ginnastica Ferrara.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Шевченко та інші легендарні футболісти зіграють в благодійному матчі на підтримку біженців з України. Легендарний український футболіст і колишній тренер національної збірної України Андрій Шевченко вийде на поле італійського стадіону "Сан-Сіро" у якості гравця. Разом з ним у матчі зіграють кілька легендарних футболістів. Футбольний матч пройде 23 травня. Його організовує екс-гравець "Інтера" Самюель Ето’О, у футбольному поєдинку також візьмуть участь Ліонель Мессі, Жуліо Сезар, Хав’єр Дзанетті, Франческо Тотті, Пауло Дібала, Андреа Пірло, Філіппо Індзагі, Веслі Снейдер та інші.
 

Український гімнаст відмовився виступати на турнірі через участь  спортсмена рф

Ілля Ковтун фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини