Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Український гімнаст може змінити громадянство через конфлікт у збірній
commentss НОВИНИ Всі новини

Український гімнаст може змінити громадянство через конфлікт у збірній

Тимчасово дискваліфікований український гімнаст Олег Верняєв збирається поставити ультиматум

12 вересня 2021, 17:45
Поділіться публікацією:

Гімнаст Олег Верняєв збирається змінити громадянство і команду, якщо його не повернуть найближчим часом у спорт, повідомляє видання "Суспільне. Спорт".

Український гімнаст може змінити громадянство через конфлікт у збірній

Олег Верняєв, фото "Євроспорт"

Дворазового олімпійського призера Олега Верняєва дискваліфікували зі збірної за вживання мельдонюй. Про таке рішення було відомо ще на початку року. Гімнаста також усунули від участі в цьогорічних Олімпійських іграх. Олег подав апеляцію на це рішення, тому що його дискваліфікація триває до листопада 2024 року. І, ймовірно, через це рішення він може не потрапити на Олімпійські ігри у 2024 році.

"Готовий представляти Україну на Олімпіаді-2024? Якщо зменшать [термін дискваліфікації]. Ну як: у нас тут паралельно триває конфлікт у збірній. І якщо мене повернуть у спорт, то, скажімо так, "сюсюкання не буде" — буде ультиматум: або я готуюся по повній карт-бланш, мені готують всі умови, які потрібні, і прибирають усіх тих людей, які мені заважають, або ж відпускайте мене, і я йду туди, де мені буде зручно працювати. Куди? Я про це ще не думав, не шукав собі ніяких пропозицій, оскільки я ще не повернувся у спорт. Просто кажу: або я потрібен, то робіть мені повні умови, або не потрібен — відпускайте", — говорить Олег Верняєв.

Також спортсмен повідомив про конфлікт з іншими гімнастами.

"Проблема у людях, які у нас знаходяться в залі. Які, скажімо так, самі собі створювали проблеми, а тепер кричать, що хтось їх ображав, заважав, що їм заважає молодіжна збірна і маленькі діти. Але це смішно, коли 30 річні дядьки говорять, що їм заважає дівчина-тренер або юніори по 17 років заважають тренуватися і готуватися до Олімпійських ігор", — обурюється Олег Верняєв.
Олег Верняєв — 27 річний український гімнаст, олімпійський чемпіон, 4-кратний призер чемпіонату на брусах, бронзовий призер Чемпіонату Світу-2019 в багатоборстві. Також 6-кратний чемпіон Європи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олімпійські ігри-2032 проведуть в австралійському Брисбені. Зазначається, що місто було єдиним із кандидатів на проведення Олімпійських ігор. З 80 учасників голосування вибір підтримали 72 особи, п'ятеро виступили проти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини