Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Українські біатлоністи увійшли до ТОП-20 кращих за результатами змагань у Пекіні
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські біатлоністи увійшли до ТОП-20 кращих за результатами змагань у Пекіні

Двоє українців показали гарні результати на Олімпіаді у біатлонній спринтерській гонці

12 лютого 2022, 15:20
Поділіться публікацією:

Двоє українських біатлоністів посіли місця у першій 20-ці за результатами гонки на відстань 10 кілометрів 12 лютого. Про це повідомляють на сторінці Асоціації спортивних журналістів у Facebook.

Українські біатлоністи увійшли до ТОП-20 кращих за результатами змагань у Пекіні

Змагання з біатлону, скрін із відео

Відомо, що Дмитро Підручний посів 13 місце з часом 1:18,6, Артем Прима — 15 з часом 1:19,4. В обох було по одній хибі під час стрільби стоячи. Ще двоє біатлоністів Антон Дудченко та Богдан Цимбал посіли 60 та 66 місця, допустивши 2 та 3 хиби у стрільбі.

Дмитро Підручний та Артем Прима показали хороші результати. У неділю, 13 лютого, відбудеться ще дві гонки переслідування з біатлону серед чоловіків і жінок. Перше місце у гонці 12 лютого посів відомий біатлоніст та олімпійський чемпіон у 2018 році Йоганнес Тінгнес Бьо з Норвегії. Друге — інший олімпійський чемпіон Кантен Фійон-Має з Франції.

Як повідомляв портал "Коментарі", український скелетоніст показав табличку з написом "No war in Ukraine" на Олімпіаді у Пекіні. 11 лютого єдиний представник України зі скелетону, киянин Владислав Гераскевич показав на камери під час чергового заїзду на Олімпіаді невелику листівку з надписом "Ні — війні в Україні". Скелетоніст посів 18 місце за результатами трьох етапів змагань.

Також ми писали, що США притягнуть до відповідальності росіян через використання допінгу на Олімпіаді. Сполучені Штати можуть притягнути до відповідальності росіян, причетних до допінгової справи Каміли Валієвої відповідно до американського Закону Родченкова (RADA), заявив агентству Reuters у п'ятницю, 11 лютого, голова Антидопінгового агентства США Тревіс Тайгарт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини